Mogelijke spin-off voor Jane The Virgin

Het vijfde seizoen van Jane The Virgin is misschien het laatste, maar de wereld van de serie blijft misschien toch nog even rondhangen op de CW. Grote namen binnen Jane The Virgin zijn namelijk bezig met het ontwikkelen van een spin-off.

In mei dit jaar werd bekend dat het vijfde seizoen van de CW hitserie Jane The Virgin ook gelijk het laatste zal zijn. Jane The Virgin vertelt het verhaal van de jonge Jane, die vastbesloten is maagd te blijven tot na haar huwelijk. Door een fout van een dokter wordt zij per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd, waardoor ze opeens in verwachting blijkt te zijn. Na vijf seizoenen is Jane’s verhaal tot een einde gekomen, maar de wereld houdt nog niet op. Er is namelijk een spin-off van de serie in de maak.

De spin-off wordt geschreven door Jane The Virgin schrijfster Valentina Garza en hoofdrolspeelster Gina Rodriguez zal zelf één van de producers zijn, naast bedenker Jennie Snyder Urman. Er is nog niet veel bekend over waar de serie over zal gaan, maar het lijkt er niet op dat het om één van de huidige personages zal gaan draaien. Jane zal er ook waarschijnlijk zelf niet in voorkomen. Op dit moment is het nog niet duidelijk of de serie ook opgepikt zal worden, die beslissing zal waarschijnlijk pas begin volgend jaar vallen. Wellicht dat er dan ook wat meer duidelijk wordt over de inhoud.

Beeld: CW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *