Nathalie Emmanuel gecast in Four Weddings spin-off

Nathalie Emmanuel hoeft zich geen zorgen te maken dat ze zonder werk zal zitten nu Game of Thrones ten einde is gekomen. De actrice is gecast in de spin-off van Four Weddings and a Funeral.

Four Weddings and a Funeral is één van die klassieke Hugh Grant romcoms waar je wel van moet houden. De film kwam uit in 1994 en kende naast Grant hoofdrollen voor onder andere Andie McDowell, Kristin Scott Thomas, John Hannah en natuurlijk Rowan Atkinson. De film vertelde het verhaal van een rommelige groep vrienden die van bruiloft naar bruiloft werden gesleept. Voor Comic Relief kwam in maart een groot deel van de oorspronkelijke cast weer bij elkaar voor een reünie, zoals dat eerder ook al werd gedaan met Love Actually. Maar dat is niet het enige nieuws rondom Four Weddings.

Er komt namelijk een spin-off van de film naar Hulu. Geïnspireerd door de klassieker uit 1994 vertelt de film het verhaal over een groep Amerikaanse vrienden die in Londen verschijnen voor een bruiloft. Seriemaker Mindy Kaling kondigde recentelijk op Twitter aan dat de serie op 31 juli op Hulu zou verschijnen. Bekijk hieronder het bericht.

Nathalie Emmanuel zal deel uit gaan maken van de cast van de spin-off. Dat werd aangekondigd door Yahoo Movies UK. Emmanuel voegt zich dus op de valreep bij de cast en vervangt Jessica Williams in de rol van Maya. Ze voegt zich bij Rebecca Rittenhouse, die de rol van Ainsley zal gaan spelen. Ainsley is de dochter van Andie McDowell’s personage, die ook een optreden in de serie zal maken. Ook Zoe Boyle zou deel uit gaan maken van de cast, ondanks dat dit nog niet officieel is aangekondigd.

De spin-off zal een korte serie van zes afleveringen worden. De serie zal dus op 31 juli op Hulu verschijnen. Het is nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Beeld: HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *