NBC’s kerstcadeau: Brooklyn Nine-Nine seizoen 1 bloopers

Al jaren smeken B99-fans Fox om bloopers van de show, maar ze werden nooit geleverd. Gelukkig is NBC er opnieuw op de dag te redden, met een hilarisch kerstcadeautje: bloopers van het eerste seizoen.

Brooklyn Nine-Nine zetten het internet op zijn kop toen Fox na het vijfde seizoen aankondigde dat de serie geschrapt zou worden. Fans rezen op online en met hen herrees B99 uit de afgrond toen netwerk NBC de serie overnam van Fox om toch een zesde seizoen te kunnen maken. En daar houdt de vrijgevigheid van NBC niet op. Naast een zesde seizoen geven zij de fans nu nog iets dat Fox hen niet kon bieden: bloopers. Ze zijn aardig diep in de archieven gedoken ervoor, want de bloopers dateren allemaal terug van het eerste seizoen. Hopelijk betekent dit dat er van de andere seizoenen ook nog bloopers op komst zijn? NBC? Alsjeblieft?

Brooklyn Nine-Nine is een komische politieserie die naam voor zichzelf maakte door snelle humor te combineren met rake maatschappelijke observaties. De hoofdrollen in de serie zijn voor Andy Samberg, Melissa Fumero, Terry Crews, Stephanie Beatriz, Joe Truglio en Andre Braughter. Chelsea Peretti maakte tot en met vorig seizoen ook deel uit van de hoofdcast, maar verlaat helaas komend seizoen de serie. B99 wordt met de dag populairder en hopelijk voor NBC blijft die trend zich voorlopig nog even doorzetten. Het zesde seizoen is vanaf 10 januari op het netwerk te zien. Wanneer het precies in Nederland op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend. Voor nu moeten wij het dus maar doen met de bloopers. Bekijk ze hieronder.

Beeld: NBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *