Netflix komt met vervolg op The Kissing Booth

Na het succes van de eerste film komt Netflix nu met een vervolg op The Kissing Booth. Mét de originele cast. Dat maakte Netflix bekend via een grappige video.

Netflix heeft via video bevestigd dat The Kissing Booth 2 onderweg is. Uit de video werd duidelijk dat in het vervolg de twee hoofdrolspelers in elk geval weer zullen terugkeren. De film verscheen in 2018 en was een verfilming van het YA boek van Beth Reekles. De film was een groot succes op Netflix, zowel nationaal als internationaal. Het is nog steeds één van de best bekeken films binnen het genre. De film werd echter niet lang na release een beetje overschaduwd door de komst van To All The Boys I’ve Loved Before, wat er helaas toe heeft geleid dat de film in het filmbeeld van 2018 een beetje naar de achtergrond is geschoven. Dat neemt echter niets weg van het succes en de populariteit van de film, waardoor het tweede deel ook geen verrassing is.

De film volgde Elle Evans (King), die zich in een moreel dilemma bevindt wanneer ze een relatie begint met de oudere broer van haar beste vriend Lee (Joel Courtney). In elk geval King en Courtney zullen terugkeren voor het vervolg, aangezien zij te zien zijn in de aankondigingsvideo van de tweede film. De film is momenteel in productie en er is nog geen datum bekend waarop deze op Netflix zal verschijnen. De aankondiging is in elk geval hieronder te bekijken.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *