Night’s Watch: 22 november

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen 24 uur keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Hugh Jackman zegt nee tegen Deadpool-Wolverine-crossover

Hugh Jackman vertelde gisteren tegen People dat hij een crossover tussen zijn voormalig alterego Wolverine en Ryan Reynold’s Deadpool niet echt in de sterren zag staan, ondanks het constante aandringen van Reynolds. Jackman zegt zeker te weten dat Wolverine weer zal worden teruggebracht naar het scherm door iemand, maar voegt eraan toe dat het niet door hem zal zijn. “Ik denk ook niet dat de wereld er echt op zit te wachten om Deadpool en Wolverine samen te zien,” voegt hij er nog aan toe.

Lego Movie streamt gratis op YouTube vrijdag

Goed nieuws voor iedereen die de Lego Movie nog niet heeft gezien of dringend nog een keer wil bekijken, aankomende vrijdag, 23 November, kun je deze film gratis bekijken via YouTube, zo meldt Variety. In het licht van Black Friday, een Amerikaans kortingsfenomeen op de dag na Thanksgiving, teamt YouTube op met Warner Bros, die op hun beurt het vervolg op de Lego Movie willen promoten dat in februari 2019 uitkomt. De film is te bekijken door de zoekterm ‘Brick Friday’ te gebruiken en op de advertentie te klikken die zegt ‘Stream for free – All day today only’. Het enige dat ik wel hoop is dat er geen onverwachte locatiebeperkingen aanzitten, daar is YouTube altijd zo goed in.

The Walking Dead kijkcijfers blijven dalen

Afgelopen aflevering heeft AMC’s The Walking Dead opnieuw een val in kijkcijfers gemaakt, meldt Spoiler TV. Aflevering zeven van het negende seizoen van de serie trok 4,79 miljoen Amerikaanse kijkers, en dat is maar liefst 11% minder dan de 5,39 miljoen van de week ervoor. De serie kent al sinds het zevende seizoen een langdurige daling van de kijkcijfers, maar het leek dit seizoen ietsje beter te gaan met de serie, nu het verhaal weer wat meer over een andere boeg leek te gaan. Helaas lijkt deze ommekeer dus voor veel kijkers te laat te komen.

Captain Marvel heropnames zijn begonnen

De heropnames van Captain Marvel zijn begonnen, zo blijkt uit foto’s die Just Jared heeft gepubliceerd. Brie Larson is terug in uniform op de set gezien, samen met Clark Gregg. De opnames van de film waren eigenlijk in juli afgerond, maar er was dus extra werk aan de winkel. De film staat voor maart 2019 op de planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *