Night’s Watch: 23 november

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Wolve-rebrand

Gisteren brachten we nog het nieuwtje dat Hugh Jackman geen toekomst ziet in een Wolverine-Deadpool moment en zijn klauwen voorgoed opgehangen heeft, maar dat betekent niet dat de superheldenwereld het zonder hem zal hoeven te stellen. Jackman vertelde MTV dat hij het best ziet zitten om een andere superheld op zich te nemen in de toekomst. Ik bedoel, het werkte voor Chris Evans, dus waarom niet?

Woody, Buzz en Keanu

Tim Allen vertelde Jimmy Fallon eerder deze week dat niemand minder dan Keanu Reeves langs zal komen huppelen in Toy Story 4, die voor 2019 op de planning staat. Allen, die zelf de stem van Buzz Lightyear inspreekt, liet weten dat Reeves een ‘grote rol in de film speelt’ en dat zijn personage ‘een beetje klinkt als Buzz Lightyear’. Toy Story 4 zal gaan over een roadtrip die het speelgoed kan laten zien hoe groot de wereld is. Onderweg komen ze veel oude en nieuwe vrienden tegen, waaronder dus Keanu Reeves’ personage.

More Of The Future

Uit een recentelijk onderzoek van The Hollywood Reporter is gebleken dat onder de meer dan 2000 Amerikanen die bij het onderzoek betrokken waren maar liefst 71% van de stemmers graag een vervolg in de Back To The Future- reeks zou zien. Hiermee scoort het franchise hoger dan Toy Story (69%), Indiana Jones (68%) en Jurassic Park (67%). De grote Marvel’s Avengers viel verrassend tegen met maar 59%. Het voordeel van de laatste vier franchisen is dan weer wel dat die films ook echt nog een vervolg gaan krijgen, terwijl Back To The Future– regisseur Robert Zemeckis in juli tegen Bad Taste zei: “There will never ever be a Back To The Future 4.Way to kill the fantasy, Robert.

Satanic Temple is weer chill

The Satanic Temple, de satanische groep die onlangs een rechtzaak aanging tegen Netflix en Warner Bros, is tot een overeenkomst gekomen met de organisaties, meldt Yahoo Movies. Het probleem was ontstaan rond een geitenbeeld dat in de show The Chilling Adventures van Sabrina meerdere keren te zien is en volgens de groep een beeltenis zou zijn die van hun geloof was gestolen. De serie kwam enkele weken geleden uit op Netflix en is een remake van de klassieke Sabrina, The Teenage Witch. De groep laat weten dat in lijn met de overeenkomst de show nu een vermelding naar de groep in de al gefilmde afleveringen heeft opgenomen. Mooi, hoeven we daar ook geen nachtrust meer over te verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *