Night’s Watch: 26 november

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Groen en blauw zien

Entertainment Weekly biedt deze week een exclusieve eerste blik op hoe de live action versies van Kim Possible schurken Dr. Drakken en Shego eruit zullen gaan zien. De live action film van Kim Possible wordt in 2019 verwacht en vertelt het verhaal van tiener Kim Possible die samen met haar vrienden Ron en Wade tegen het kwaad vecht, dat vaak verschijnt in de vorm van Dr. Drakken en Shego. Acteurs Todd Stashwick en Taylor Ortega zijn in kostuum en smink nu door EW exclusief op de foto gezet. Neem snel een kijkje op de website van Entertainment Weekly.

Pitch perfect

Micheal Bramley, die gisteren viraal ging omdat hij meldde het plot van Once Upon A Deadpool gepitched had afgelopen december, waarna de alternatieve versie van de film precies dat plot volgde, heeft een gesprek gehad met acteur Ryan Reynolds. Once Upon A Deadpool is een PG13 (onze 12 jaar en ouder) versie van Deadpool 2, waarvan er van elk verkocht kaartje een dollar naar de stichting Fuck – Fugde voor de PG13 versie- Cancer. Bramley meldt op Twitter dat Ryan Reynolds ‘ net zo verbaasd was als hij’ en dat ‘ het erop lijkt dat het allemaal een groot toeval is’. Bramley voegt er nog aan toe dat hij het hier ook verder bij laat en uitkijkt naar de film in december.

Walking pauze

AMC’s The Walking Dead heeft zijn midseizoen finale inmiddels uitgezonden en ‘ schokkeert’ – Zijn we inmiddels nog geschokt? – de fans met de dood van een belangrijk personage. Hiermee introduceert de serie een nieuwe groep tegenstanders, genaamd The Whisperers, die al bekend zijn van de comics. De serie keert in februari pas weer terug met nieuwe afleveringen, maar heeft de fans in elk geval genoeg gegeven om over te praten gedurende de komende maanden.

Creed’s tweede ronde

Creed II heeft afgelopen weekend een Rocky record gebroken door de hoogste box office opening van de hele Rocky reeks te behalen, zo meldt ScreenRant. Creed II is het vervolg op Ryan Coogler’s populaire Creed van drie jaar geleden, dat Micheal B. Jordan’s carriere lanceerde en Sylvester Stallone een Academy Award nominatie opleverde. De verwachtingen waren dus hoog gespannen en er waren onder de fans veel zorgen dat het vervolg de hype niet zou kunnen evenaren, zoals jammerlijk genoeg bij veel vervolgen het geval is. Maar tot nu toe is de film, in elk geval onder filmrecensenten, goed ontvangen. Creed II komt pas op 10 januari 2019 bij ons in de bioscoop.

Julie Aquadrews

Julie Andrews zal aankomende maand te zien zijn in DC’s Aquaman. Dit vertelde producent Peter Safran aan Entertainment Weekly. Julie Andrews zal de stem inspreken van Karathen, een mythisch onderwaterwezen dat Arthur de weg wijst op zijn quest om koning van Atlantis te worden. Safran had het volgende te zeggen over zijn keuze om Andrew te casten: “We wanted the Karathen to have the voice of a classic British actress, albeit somewhat digitally altered. And when we found out Julie was interested and available and excited to do it, casting her was a no-brainer.

Peaky Blinders: The movie

Het zou heel goed kunnen dat er op dit moment een Peaky Blinders film wordt geschreven. Dit vertelde Otto Bathurst, de regisseur van de eerste drie afleveringen van de serie aan Yahoo Movies UK tijdens de perstour van zijn film Robin Hood. “I think it’s actually being written,” zei hij erover. “I think Steve, Steve Knight the writer, I think they’re planning something, yeah.” Nog even doorhopen, dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *