Plotdetails bekend van Loki’s Disney+ serie

Een nieuwe schrijver en nieuwe details over het plot. Eindelijk hebben we wat meer informatie over de aankomende Disney+ serie rondom fanfavoriet Loki! Het werd wel tijd!

Fans weten uiteraard het treurige noodlot dat Loki wachtte in Avengers: Infinity War, maar dat zal in elk geval niet het laatste zijn dat we zullen zien van de fanfavoriet die werd geïntroduceerd in de eerste Thor film. Sindsdien is Loki een belangrijk personage gebleven binnen het Marvel universum. Zo was hij de tegenstander in de eerste Avengers film, en verscheen hij in de tweede en derde films in de Thor reeks. Zijn verhaal lijkt echter tot een einde gekomen na Infinity War, al is dat niet de eerste keer dat dit het geval lijkt te zijn voor Loki, dus uiteraard zijn alle deuren nog open. Voor nu kunnen we in elk geval nog uitkijken naar zijn eigen televisieserie op het nieuwe streamingplatform Disney+. De serie zal bij introductie van het platform eind dit jaar te zien moeten zijn. En er zit nog steeds beweging in de zaak.

The Hollywood Reporter heeft nu bekend gemaakt dat de serie een nieuwe schrijver aan het project heeft toegevoegd. Micheal Waldron wordt de bedenker van het project en zal de eerste aflevering schrijven. Waldron is onder andere bekend van zijn werk aan Rick and Morty. Ook werd bekend dat het plot Loki zal volgen als hij gedurende verschillende tijdperken een onverwachte invloed is op de menselijke geschiedenis. Een soort magische Forrest Gump dus. Gezien Loki’s hoge leeftijd biedt dit een hoop mogelijkheden gedurende de geschiedenis. Daarnaast biedt het Waldron dus ook een hoop vrijheid om eigen verhalen te ontwikkelen, zonder bang te zijn dat het de loop van de Marvel Cinematic Universe beïnvloedt.

Een precieze datum dat het platform, en hiermee de serie, zullen verschijnen is dus niet bekend. Disney houdt het nog vaag met ‘tegen het eind van 2019’. Het zal dus waarschijnlijk wel nog dit jaar zijn, dus dat is wel uit te zitten.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *