Riverdale’s Luke Perry overleden

Vanavond bereikte het tragische nieuws ons dat acteur Luke Perry is overleden. Perry werd bekend door zijn rol in Beverly Hills 90210 en was de laatste jaren te zien als Fred Andrews op CW’s Riverdale.

Luke Perry is slechts 52 jaar oud geworden. Hij overleed aan de gevolgen van een beroerte, waarmee hij afgelopen woensdag naar het ziekenhuis werd gebracht. Het leek enige tijd wat beter met hem te gaan, maar de schade bleek toch te groot te zijn. Hij overleed in St. Joseph’s Hospital in Californië, omringd door goede vrienden en familie. Perry’s dood werd bevestigd in een officieel statement.

Perry brak in de jaren ’90 door met zijn rol als Dylan McKay in de populaire serie Beverly Hills, 90210. Er stond een reünie voor de serie op de planning, maar hier zou Perry geen deel van uit gaan maken, omdat hij het te druk had met de opnames van Riverdale. In CW’s Riverdale was hij sinds het begin van de serie te zien als Fred Andrews, de vader van hoofdpersoon Archie. De productie van het derde seizoen van Riverdale zijn meteen stopgezet nadat het nieuws doorbrak. Dit is bekend gemaakt door Deadline. De producers van de serie gaven ook een officieel statement op Twitter.

Luke Perry zal nog te zien zijn in Quentin Tarantino’s Once Upon A Time In Hollywood en in enkele afleveringen van Riverdale. Het is nog niet bekend hoeveel van de opnames er al waren afgerond en in hoeverre de serie het zal verwerken in het verhaal. Voorlopig is het voornamelijk van belang om in gedachten zoveel mogelijk bij de nabestaanden te zijn.

Beeld: Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *