RuPaul’s Drag Race krijgt UK versie

De populaire Amerikaanse reality show RuPaul’s Drag Race krijgt op BBC een UK versie. Naar verluid gaan RuPaul zelf en hoofdjurylid Michelle Visage ook mee naar de Britse variant.

Er komt een nieuwe koningin van Engeland. En wat voor één. Er komt een speciale Britse versie van RuPaul’s Drag Race, die begin volgend jaar zal beginnen. De serie, waarin drag queens de strijd met elkaar aangaan, zal een aangepaste versie krijgen voor de Britse BBC.

It is a dream come true to extend our royal family to the United Kingdom with our partners at BBC Three,” zegt RuPaul zelf. “I am beyond excited to celebrate the massive charisma, uniqueness, nerve and talent of the Queen’s queens.” Hij voegt er ook nog aan toe dat ze Meghan Markle graag in de show zouden willen hebben. Dus laten we het hopen.

Ook hoofdjurylid van de Amerikaanse versie, Michelle Visage, heeft goed nieuws voor de fans. Op Twitter laat zij weten dat ze deel uit zal maken van de jury in de Britse variant. “Of course I am a judge… I am THE judge!!” tweet ze.

De serie zal beginnen met acht afleveringen, waarvan de productie inmiddels is begonnen. RuPaul’s Drag Race is in Nederland te zien op Netflix. Het is nog niet bekend of de Britse versie dat voorbeeld zal volgen.

Beeld: Logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *