Santa Clarita Diet keert eind maart terug

De familie Hammond is eind maart terug met nieuwe bloederige avonturen. Dat heeft Netflix bekend gemaakt in de nieuwe trailer. Bekijk de video hieronder.

Netflix heeft een nieuwe trailer voor Santa Clarita Diet vrijgegeven, waarmee het bevestigt dat de serie eind deze maand terug zal keren naar Netflix voor het derde seizoen. De serie verscheen in 2017 op het streamingsplatform en is onder andere bekend om haar risicovolle grafische details. De serie vertelt het verhaal van makelaar Joel Hammond, wiens leven ineens een stuk gecompliceerder wordt als zijn vrouw Sheila verandert in een bloeddorstige zombie. Na twee succesvolle seizoenen kon een derde natuurlijk niet uitblijven en vanaf 29 maart kunnen we weer gaan ‘genieten’ van nieuwe afleveringen.

De trailer brengt de bekende edgy humor terug naar de serie, samen met de krachtige band tussen Joel en Sheila met de tekst “True love never dies”, wat ook hint naar Joel’s mogelijke keuze om zelf ook een zombie te worden. We hoeven in elk geval nog minder dan twee weken te wachten tot de serie terugkeert. Kijk nu alvast de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *