Sex Education krijgt tweede seizoen

Onze opleiding is nog niet afgerond. Netflix heeft Sex Education, met Gillan Anderson en Asa Butterfield, vernieuwd voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen van Sex Education staat nog niet zo lang op Netflix, maar heeft inmiddels al aardig wat kijkers getrokken. Samen met You is deze ongemakkelijke komedie het nieuwe stokpaardje van het streamingplatform en met goede reden, want het is ook echt hilarisch. Het is dan ook geen verrassing dat Netflix heeft laten weten dat de serie is vernieuw voor een tweede seizoen. Samen met een aankondigingsvideo van Netflix, heeft bedenker Laurie Nunn de vernieuwing in een verklaring laten weten. “The reception to season one has been so exciting,” vertelt Nunn. “Seeing how people across the world have connected to characters that began as ideas in my head is incredible. I’m hugely grateful to every person that has taken the time to watch the series, and I can’t wait to continue this amazing journey.”

Sex Education draait om de onervaren Otis Millburn, die samenwoont met zijn sekstherapeut moeder. Otis is dus een expert, maar houdt deze informatie liever voor zichzelf. Tot hij doet inzien dat hij zijn kennis kan gebruiken om de sociale ladder op te klimmen. Daarom gaat hij samenwerken met een andere student om een ondergronds netwerk aan sekstherapie te beginnen.

Naast Anderson en Butterfield, kent de serie ook rollen voor Emma Mackey, cuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison en Alistair Petrie, en ze worden allemaal verwacht terug te keren. Wanneer de productie zal beginnen en de serie te zien zal zijn is nog niet bekend, maar kijk hieronder in elk geval alvast de aankondiging.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *