Spider-Man: Into the Spider-Verse nu al vervolg

De nieuwe Sony animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse krijgt een vervolg. Wat bijzonder nieuws is aangezien de film nog niet eens in de bioscopen is. En dat is niet het enige nieuws, er zou namelijk ook een spin-off van de film aankomen.

Het is nog even wachten op de spider-man animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse, maar we kunnen nu al uitkijken naar het volgende deel. The Hollywood Reporter meldt dat Sony Pictures Animation al bezig is met het vervolg op deze film. Deze zou Joaquim Dos Santos, bekend van Avatar: The Last Airbender, gaan regisseren. Daarnaast zouden er ook plannen zijn voor een vrouwelijke spin-off, onder leiding van Lauren Montgomery. Om welke superheld het in die film dan zou draaien is nog niks over bekend. Laten we eerst maar even kijken hoe het eerste deel het over een paar weken gaat doen.

In de film wordt Spider-Man Miles Morales, die zijn best doet om zijn school en superheldenwerk te combineren, geïntroduceerd tot de Spider-Verse, waarin verschillende realiteiten door elkaar heen lopen en er dus meerdere varianten van Spider-Man bestaan. Spider-Man: Into the Spider-Verse komt op 20 december in de bioscoop.

Beeld: Sony Pictures Animation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *