Stephen Amell zeker bereid tot terugkeer naar Arrowverse na Arrow

Volgend jaar zal The CW’s Arrow na acht seizoenen ten einde komen. Er gaan een hoop speculaties rond over of Oliver Queen de laatste afleveringen van de serie zal overleven, maar één ding is nu wel zeker: als het mogelijk is, ziet Stephen Amell een terugkeer binnen het Arrowverse wel zitten.

Arrow was het beginpunt van een hele nieuwe generatie aan superheldenmedia. Met de show werden meerdere andere series gelanceerd, waaronder The Flash en het verbond uiteindelijk vijf verschillende series binnen het Arrowverse. Het was dan jammerlijk nieuws toen enkele maanden geleden werd aangekondigd dat Arrow de eerste serie binnen het Verse zou zijn dat wel gecanceld. De serie zal nog een achtste seizoen krijgen, van slechts tien seizoenen, en daarna zal het voorgoed voorbij zijn.

Dit roept natuurlijk veel twijfels op over de mogelijkheid voor een gelukkig einde voor hoofdpersonage Oliver Queen. Arrow zal rond de jaarlijkse Arrowverse crossover ten einde komen en er gaan al langere tijd geruchten dat de crossover, Crisis on Infinite Earths, het einde zal kunnen betekenen voor Oliver. Het gelijktijdige einde van de serie sluit daar dan alleen maar bij aan.

Maar er is wel iets van goed nieuws. Mocht Oliver namelijk het einde van Arrow overleven, is de kans groot dat wij hem wel weer terug gaan zien. In een interview met CBR heeft de acteur laten weten dat hij na het slot van Arrow zeker bereid is om terug te keren in zijn rol binnen het Arrowverse. “I owe so much to them,” vertelde Amell. “So, if five years from now they’re wrapping up Show X and they were like, ‘You know what would be the cherry on top of the sundae? Would you come back?’ What am I going to say? No?

Een voorwaarde hiervan is dus wel dat Oliver Queen de seriefinale moet overleven, dus we zullen later dit jaar nog even tien afleveringen met samengeknepen billen moeten zitten.

Beeld: The CW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *