Steven Yeun leidt de stergevulde stemmencast van Invincible

The Walking Dead’s Steven Yeun zal de stemmencast van Invincible leiden op de weg naar succes. Succes lijkt sowieso makkelijk voor het oprapen, gezien de enorme sterrencast die zijn stemmen willen lenen voor de animatieserie, gebaseerd op de succesvolle superheldenstripboekenreeks.

Steven Yeun zal in elk geval geen moeite hebben met wennen aan de manier waarop de stripboeken ontworpen zijn, want daar is een bekende naam aan verbonden. Invincible is een animatieserie gebaseerd op de stripboekenreeks van Robert Kirkman, die ook verantwoordelijk was voor de stripboeken van The Walking Dead, in wiens serie Yeun voor zes seizoenen een hoofdrol speelde. De stripboeken vertellen het verhaal van Markus Sebastian Grayson, aka Invincible, half-mens en half-alien, wiens krachten bestaan uit vliegen, superkracht, supersnelheid, supergenezing en een zo goed als onoverwinnelijkheid, waar de naam ook vandaan komt.

Yeun zal in de serie de stem van Grayson verzorgen, terwijl de stem van zijn vader in de handen ligt van Spider-Man’s J.K. Simmons. En daar houdt het niet op met de grote namen, want de rest van de stemmen worden onder andere verzorgd door Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas en Mae Whitman.

De serie zou in eerste instantie omgezet worden naar een film, maar er is toch uiteindelijk gekozen voor een achtdelige serie op Amazon Prime. Het nieuws van de stemmencast werd bekend gemaakt door Entertainment Weekly. We moeten alleen nog wel even wachten tot we de serie kunnen bewonderen, want die wordt pas in 2020 verwacht.

Beeld: AMC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *