Suits finale waarschijnlijk zonder Meghan Markle

Het is de wens van veel Suits fans om Meghan Markle’s Rachel Zane nog één keer te zien terugkeren voor het einde. Het mag zelfs zonder kroon! Helaas laat eindproducer Aaron Korsh weten dat die kans heel klein is.

Nu Suits met het volgende seizoen op haar eind loopt, zou het natuurlijk fantastisch zijn om de vertrokken personages nog terug te zien keren voor de allerlaatste aflevering. En dan vooral Mike Ross (Patrick J. Adams) en Rachel Zane (Meghan Markle), natuurlijk. Meghan Markle was één van de zes oorspronkelijke castleden van de populaire advocatenserie, maar nam vorig jaar afscheid van acteren toen ze trouwde met Prince Harry en de Duchess of Sussex werd. Markle nam in de laatste aflevering van seizoen zeven officieel afscheid, toen ze trouwde met haar vriend Mike Ross (Adams), verhuisde naar een andere stad en het advocatenkantoor voorgoed achter zich liet. Sindsdien is in de serie van zowel Rachel Zane als Mike Ross niks meer vernomen, maar het zou toch fantastisch zijn voor de fans om de zes nog één keer bij elkaar te hebben.

Helaas laat de serie’s eindproducent Aaron Korsh aan TV Line weten dat ondanks dat de crew haar natuurlijk graag terug zou willen hebben, de kans dat het ook werkelijk zal gebeuren ‘pretty close to zero’ is, aangezien ze ‘not currently pursuing asking Meghan Markle to leave her position with the royal family and join us’. Boo!
Over de terugkeer van Mike Ross was de bedenker dan wel weer wat positiever: “I had discussed with Patrick, when he left, the possibility of coming back, and we both decided if the time was right, and he was up for it, and he had the time, that we would do it. We’re just starting our writers room …. so I don’t know yet.

Kortgeleden werd bekend dat Suits na haar negende seizoen ten einde zou komen. De serie werd nog een laatste seizoen geboden om alle lopende verhaallijnen aan elkaar te knopen, maar daarna is het vonnis definitief. Suits is nu nog bezig aan het achtste seizoen, dus het is nog niet bekend wanneer de productie voor het laatste seizoen zal beginnen. Pas dan zal pas duidelijk worden wie er werkelijk nog zal terugkeren.

Beeld: USA Network

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *