The CW bestelt 3 nieuwe series

Na van een aantal series pilotafleveringen te hebben besteld, heeft The CW besloten van drie series een eerste seizoen te bestellen. Dit zou gaan om de Riverdale spin-off Katy Keene, Nancy Drew en Batwoman.

Dit jaar komen een aantal populaire CW series te einde, zoals Jane The Virgin, iZombie en Crazy Ex-Girlfriend. Dit betekent dat er in elk geval weer ruimte is voor vers bloed en daar is het netwerk inmiddels ook druk mee bezig. Sowieso zijn er al een hoop series vernieuwd, waaronder de vier Arrowverse series. Daar zal nog een nieuwe serie bij in de mix worden gegooid, want The CW heeft officieel een eerste seizoen besteld van DC’s Batwoman. Het personage van Kate Kane werd in de laatste Arrowverse crossover geïntroduceerd en zal worden gespeeld door Ruby Rose. De introductie van het personage werd tijdens de crossover goed ontvangen, daarom zijn het bestellen van de pilotaflevering en nu ook het seizoen geen onverwachte keuzes.

Batwoman is niet de enige pilot die een heel seizoen krijgt. TVLine laat weten dat naast Batwoman ook de Riverdale spin-off Katy Keene en Nancy Drew in elk geval een eerste seizoen zullen krijgen bij het netwerk. De pilotaflevering van Katy Keene werd in maart opgenomen en vindt plaats in New York, een aantal jaar na de gebeurtenissen in Riverdale. De serie zal draaien om titelpersonage Katy Keene, Riverdale’s Josie McCoy en twee andere meiden, terwijl ze proberen hun dromen te verwezenlijken in New York.
Nancy Drew zal gaan draaien om het bekende titelpersonage nadat ze klaar is met de middelbare school. Als ze zich voorbereid op het vertrek naar de universiteit, krijgt Nancy te maken met een familietragedie en raakt ze verstrikt in een moordonderzoek.

Nu de seizoenen officieel zijn besteld, kan de productie van start gaan. Een precieze verschijningsdatum is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat de series in de loop van 2019-2020 op het netwerk zullen verschijnen. Bekijk hieronder de posters voor Katy Keene en Nancy Drew.

Beeld: The CW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *