The CW’s The 100 vernieuwd voor zevende seizoen

Goed nieuws voor fans van The 100. De populaire CW serie zal een zevende seizoen gaan krijgen. De vernieuwing vindt plaats nog voor het zesde seizoen is uitgezonden.

Het lijkt erop dat Clarke, Bellamy en de rest van de groep voorlopig op de nieuwe aarde zullen blijven. The CW heeft de dystopische hitserie vernieuwt voor een zevende seizoen. Dit werd bekend gemaakt door TVLine. De vernieuwing vindt erg vroeg plaats, aangezien het zesde seizoen pas later deze week zal beginnen met uitzenden. Het is in elk geval goed nieuws voor de fans en het betekent dat er dus nog een hoop te vertellen zal zijn op de nieuwe planeet. Er is al een tipje van de sluier gelicht met het nieuws dat de nieuwe aarde, hoewel goed ontwikkeld, weer nieuw gevaar zal brengen, met een mensheid aangetast door zonnevlammen.

Na de aarde drie keer vernietigd te hebben, besloot wat er nog over was van de mensheid op onze planeet het verder maar te laten voor wat het was en op zoek te gaan naar een nieuwe planeet om op te kunnen leven. 125 jaar later lukte dat eindelijk en dat is ook waar het nieuwe seizoen het verhaal op zal pakken, maar wel met de oorspronkelijke cast, die in de tussentijd in slaap werden gehouden. Het nieuwe seizoen biedt mogelijkheden, wat gelukkig genoeg was voor in elk geval twee seizoenen.

The 100 kent hoofdrollen voor onder andere Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Henry Ian Cusick, Lindsey Morgan, Richard Harmon, Tasya Teles en Paige Turco. Het seizoen keert op 30 april terug. Naar verwachtingen zal de eerste aflevering enkele dagen later volgen op Netflix.

Beeld: The CW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *