The Flash film nadert productie; Ezra Miller misschien hercast

Warner Bros lijkt eindelijk een startdatum op het oog te hebben voor de productie. De film had eigenlijk vorig jaar al met de productie moeten beginnen, maar kwam een hoop hordes tegen. Maar de nieuwe vooruitgang brengt ook weer slecht nieuws met zich mee, er is een kans dat The Flash’s Ezra Miller hercast zal worden voor de film.

The Flash bereikt de bioscopen ironisch langzaam, aangezien de film oorspronkelijk vorig jaar al uit had moeten komen. De film heeft wel wat redenen voor de vertraging, zo moest het zelfs meerdere malen wisselen van regisseur. Nu het vorig jaar eindelijk Jonathan Goldstein en John Francis Daley wist vast te leggen voor de taak, begint er nu eindelijk vaart in te komen. The GWW laat weten dat Warner Bros november op het oog heeft om te beginnen met de productie, er is echter nog niet meer informatie bekend over waar, hoe of zelfs wie. Er lijkt namelijk nog een setback aan te komen voor de film.

The Hollywood Reporter laat weten dat Warner Bros erop oogt om Ezra Miller te laten gaan en de rol van Barry Allen te hercasten. De ster zou niet op dezelfde pagina kunnen komen met de aanpak die Goldstein en Daley op het oog hebben, wat er zelfs toe heeft geleid dat Miller het hef in eigen hand is gaan nemen. Miller doet namelijk een eigen poging om zijn rol te behouden, door zelf eigenhandig een beter, duisterder script te gaan schrijven. Warner Bros heeft er mee ingestemd om Miller zijn eigen script te laten schrijven, maar mochten ze niet aan boord zijn met het nieuwe script, dan kunnen de regisseurs er alsnog op overgaan om de rol te hercasten. Het zal Warner Bros er in elk geval toe dwingen om te kiezen wie ze liever op het scherm zien komen, Goldstein en Daley of Miller. Als de rol van Barry Allen inderdaad hercast wordt, zal dit al het derde lid van de Justice League zijn die niet met hetzelfde uiterlijk terugkeert. Al eerder werd bekend dat Ben Afflack niet terug zal keren als Batman en ook Henry Cavill’s dagen als Superman zouden geteld zijn. We gaan het zien.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *