The Night’s Watch: 1 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

En we gaan nog niet naar huis..

Marvel Television baas Jeph Loeb heeft laten weten dat seizoen 7 van Agents of Shield niet automatisch het laatste seizoen zal worden. Hier werd wel vanuit gegaan, vooral aangezien hoofdrolspeler Clark Gregg dit al in een eerder interview had laten doorschemeren. Loeb liet echter het tegenovergestelde weten tijdens een panel op Wondercon, toen hij vertelde: “We’re not ending.” Seriemaker Maurissa Tancharoen vulde het aan door uit te leggen dat ze elk seizoen verwachten ten einde te komen en elke keer dat ze vernieuwd worden voelt als een bonusjaar. Ze zijn dus niet van plan om uit eigen overweging te stoppen, waardoor het alleen afhankelijk is van ABC of de serie verder zal gaan na seizoen zeven of niet. Sinds seizoen vijf wordt al verwacht dat de serie niet meer vernieuwd zal worden, maar tot nu toe blijft het goed gaan.

Gifted Ghostbuster

Jason Reitman heeft McKenna Grace toegevoegd aan de cast van Ghostbusters 3. Dit maakte de regisseur zelf bekend op Twitter. De jonge Grace is onder andere bekend van Gifted en Captain Marvel. In de tweet bevestigde Reitman ook het nieuws dat Finn Wolfhard en Carrie Coon tot de cast zullen behoren. Reitman liet verder geen details weten over de rollen, maar schreef alleen op Twitter “Meet the family“. Ghostbusters 3 negeert de gebeurtenissen van de film uit 2016 en pikt het verhaal op vanaf de tweede film. Er is nog niet veel bekend over het plot, behalve dat het om een familie zal gaan draaien en ook jongere ghostbusters zal introduceren. Twee daarvan zijn dus al bekend. Bekijk de tweet van Reitman hieronder.

These are their stories

NBC heeft Law & Order: SVU vernieuwd voor een 21e seizoen en hiermee heeft het netwerk gelijk de televisiegeschiedenis gehaald. De serie, bedacht door Dick Wolf, verscheen voor het eerst in 1999 en zal met het 21e de langstlopende live action serie op televisie worden. De serie haalt hiermee Law & Order en Gunsmoke in, die beide twintig seizoenen hadden. Het nieuws is bekend gemaakt door Deadline. De vernieuwing maakt Mariska Hargitay’s Olivia Benson ook het live action televisiepersonage met de meeste seizoenen op haar naam. Hargitay is in 458 afleveringen van de serie te zien geweest tot nu toe. De serie van een spinoff van 1990’s Law & Order, maar heeft die serie in lengte nu dus ingehaald. De vernieuwing is ook niet alleen nostalgisch, want de serie is na twintig seizoenen nog steeds enorm populair op NBC. Wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen is nog niet bekend.

P.S. I still love you

Fans van de boeken die To All The Boys I’ve Loved Before en het aankomende vervolg voortbrachten, zitten er al even op te wachten, maar de tweede film heeft eindelijk iemand gecast in de rol van John Ambrose. De komst van Ambrose werd in de midcredits van de eerste film al aangekondigd, maar Netflix moest natuurlijk wachten met de casting tot de tweede film was aangekondigd. In To All The Boys I’ve Loved Before, zowel film als boek, stuurde tiener Lara Jean per ongeluk vijf liefdesbrieven naar vijf jongens waarop ze in het geheim verliefd op was. Eén daarvan was het zus’ ex, maar een ander was Peter Kavinsky, waar ze uiteindelijk een relatie mee krijgt. Eén van de andere vijf was John Ambrose, die een belangrijke rol speelde in het tweede boek, P.S. I Still Love You, en dat dus ook zal gaan spelen in de nieuwe film. Grease Live’s Jordan Fisher zal de rol gaan spelen. De aankondiging werd via Twitter gedaan. Bekijk de video hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *