The Night’s Watch: 1 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Running back

De wereld van Blade Runner gaat zich uitbreiden met een animeserie die zich richt op de voorgeschiedenis, meldt Den of Geek. De serie zal bestaan uit dertien afleveringen en hoewel het plot nog niet bekend is, is al wel duidelijk dat het zich 17 jaar voor de meest recente film, Blade Runner 2049, zal afspelen. Blade Runner 2049, met Ryan Gosling, kwam in 2017 uit en vormde het langverwachte vervolg op de eerste Blade Runner film uit 1982.

Mary Poppins niet meer

De regisseur van Mary Poppins Returns, Rob Marshall heeft eindelijk verteld waarom Julie Andrews niet in de nieuwe Mary Poppins film is verschenen. Hij heeft het zeker wel geprobeerd. “She immediately said no,” vertelt Marshall aan Variety. En voor een goede reden, want Andrews zou de cameo hebben afgewezen omdat ze wilde dat het Emily Blunt’s film zou worden. Ze wilde niet dat Blunt de hele film haar best zou doen en zij dan op het scherm zou verschijnen en iedereen dacht, ‘Oh, daar is de echte Mary Poppins!’. Wat een karakter. Ze lijkt Mary Poppins wel.

Ron wezelt zich een nieuw project binnen

Eerder dit jaar werd bekend dat Apple opdracht had gegeven voor een thrillerserie, geschreven door Outcast schrijver Tony Gasgallop en geproduceerd door M. Night Shyamalan, die ook verantwoordelijk is voor onder andere Glass volgend jaar. Nu meldt Deadline dat Harry Potter’s Rupert Grint ook een rol in de film heeft bemachtigd. Hij zal in de serie schitteren naast Lauren Ambrose, Six Feet Under, en Nell Tiger Free, Game of Thrones. Van de serie zijn tien aflevering besteld, waarvan Shyamalan de eerste aflevering zal regisseren. De titel van het project is nog onbekend, maar de film gaat over jonge ouders, Dorothy en Sean Turner, die een nanny aannemen om voor hun pasgeboren kind te zorgen. Ambrose speelt hierin de moeder en Free de nanny. Rupert Grint zal naar verluid de rol van Julian Pearce spelen, Dorothy’s jongere broer.

Jude Law ontmaskerd

Since Jude Law verscheen in de trailer van Captain Marvel en daar eigenlijk geen informatie in werd gegeven over welk personage hij speelt, zijn fans druk aan het speculeren welke rol hij zal vertolken in de toekomstige superheldenfilm. Fanfavoriet op de geruchtenlijst is dat Law de rol van Yon-Rogg zou gaan spelen, een Kree soldaat die geen vriend van Captain Danvers blijkt te zijn. En nu lijkt dat inderdaad het geval te zijn, nadat er foto’s zijn uitgelekt via Reddit van de Captain Marvel funko poppen waar een pop van Yon-Rogg bij zit in een outfit dat heel erg lijkt op dat van Jude Law in de trailer. Kijk en oordeel zelf.

Eindeloze oorlog

Fans wachten nog steeds ongeduldig op de Avengers 4 trailer, maar er is een reden dat die er nog niet is. Joe Russo vertelt aan USA Today dat ze nog steeds bezig zijn met het editen van de film – “..halfway through..” – en de film heeft nu nog steeds een lengte van 3 uur. “It’s a very complicated movie with a lot of characters in it. We’re putting in the work, so we’ll see where it ends up.” Luister Joe, mijn jongen, geen fan zal klagen als de film drie uur duurt. Laat het gewoon zo.

Stil en dodelijk

Er waren in eerste instantie geen plannen voor een tweede Quiet Place film, maar na aandringen van Paramount Studios is John Kraskinski, die ook verantwoordelijk was voor het schrijven en het spelen van de hoofdrol in de eerste film, toch weer in het schrijversbankje gekropen. En hij wil er iets heel anders van maken dan de meeste vervolgen, vertelt hij tijdens The Big Picture Podcast. Volgens hem richten de meeste vervolgen zich op een held of een slechterik, wat er vaak voor zorgt dat de meeste vervolgen een teleurstelling zijn. The Quiet Place doet dat anders, vertelt hij. “With A Quiet Place 2, we have the world. So it’s actually the world that’s built, it’s the idea that the rest of the world is going through this exact same experience. Are there other people that have to survive like this? It’s that idea of living through the set of circumstances, not again in the same way obviously, but exploring it more.” The Quiet Place draaide om een wereld die overspoeld werd door buitenaards leven dat jaagt op basis van geluid. Overlevers moeten daarom leren leven zonder geluid te maken. De eerste film was een groot succes en hopelijk wordt het tweede deel dat dus ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *