The Night’s Watch: 1 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Tot grote hoogte

Warner Bros heeft Corey Hawkins gecast in de filmaanpassing van Lin-Manuel Miranda’s hitmusical In The Heights. Dit is bekend gemaakt via Deadline. Het script van de musical en de liedjes werden geschreven door Hamilton’s Miranda en de musical werd genomineerd voor dertien Tony Awards, waarna het er vier won, waaronder Beste Musical. Het project zette Miranda op de markt voor musical als Hamilton. Na het succes van de musical werden de filmrechten al snel verkocht. Die gingen oorspronkelijk naar Universal, maar kwamen na wat wisselingen terecht bij Warner Bros, die nu dus de cast hebben uitgebreid met Corey Hawkins in de rol van Benny. Hawkins is al lange tijd in zowel films en series als Broadway te vinden, en verscheen onder andere in BlackKklansman en The Walking Dead. In The Heights vertelt het drie dagen durende verhaal van Washington Heights, wiens inwoners tijdens een blackout hun financiële en romantische problemenn verstrikt zien raken. De film wordt in 2020 verwacht.

Het huis is vol

Netflix heeft Fuller House vernieuwd voor een vijfde en laatste seizoen. Dit is via sociale media bekend gemaakt. De originele serie kende acht seizoenen, maar helaas zal Fuller House dus blijven steken bij vijf. De nieuwe serie kende al vier mooie seizoenen met een groot deel van de originele cast, waaronder Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin, Bob Saget, John Stamos, Dave Coulier en Lori Loughlin en kende daarnaast ook een hoop terugkerende gastoptredens en nieuwe personages. Waarom de serie precies zal eindigen is niet bekend, maar het is fijn dat er in elk geval nog een laatste seizoen volgt om alle lopende verhaallijnen af te ronden. Kijk hieronder de video-aankondiging.

Wat een verhaal

De stemopnames van Toy Story 4 beginnen op hun eind te lopen, wat betekent dat de afronding van de productie ook aan de horizon verschijnt. Nadat Tom Hanks (Woody) al eerder via Twitter een foto deelde om aan te kondigen dat hij klaar was met de opnames, volgt Tim Allen (Buzz) nu zijn voorbeeld met zijn eigen berichtje op Twitter. Hierin laat hij onder andere weten hoe emotioneel de opnames waren. Dat belooft een hoop goeds. (Of juist niet..?) Toy Story 4 werd al in 2014 aangekondigd, maar zal pas dit jaar verschijnen. Dit zorgt in elk geval voor een hoop verwachtingen. Vanaf 21 juni kunnen we gaan kijken of die waar worden gemaakt. Bekijk eerst hieronder de tweet.

What’s the word?

Showtime heeft bevestigd dat er eind 2019 een vervolg op The L Word zal verschijnen. De originele serie liep van 2004 tot 2009 en had een cast van onder andere Jennifer Beals, Katherine Moennig, Erin Daniels, Leisha Hailey, Laurel Holloman, Pam Grier en Mia Kirshner. De serie focuste zich op de levens en drama’s van zes lesbische vrouwen in Los Angeles. De geruchten begonnen in 2017, maar zijn pas nu ook werkelijk bevestigd. Beals, Moennig en Hailey zullen terugkeren in hun oude rollen, en bedenker Ilene Chaiken zal terugkeren als producer. Productie begint tijdens de zomer en de serie zal vervolgens eind van het jaar verschijnen. Het nieuws werd bekend gemaakt door Variety.

Truce? Truce.

En dan nu over naar het belangrijkste nieuws van de dag, na een jarenlange vete via sociale media hebben Hugh Jackman en Ryan Reynolds eindelijk een wapenstilstand ingeroepen. De twee hebben jaren geleden samen aan een film gewerkt, al zouden ze allebei 2009’s vreselijke X-Men Origins: Wolverine willen vergeten, maar hebben sindsdien hun vriendschap buiten het scherm in stand gehouden. Dit is dan weer uitgebreid naar sociale media, waar Reynolds al jaren Jackman online probeert over te halen om Deadpool en Wolverine samen in een film te laten verschijnen. Jackman heeft inmiddels zijn klauwen aan de kapstok gehangen, dus die kans lijkt nu vergeven. Dat is wellicht ook de reden van de wapenstilstand. Hoe dan ook weet Reynolds dat op een zo Ryan Reynolds mogelijke manier aan te kondigen via Twitter. Bekijk het bericht hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *