The Night’s Watch: 10 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come

Triple Frontfun

Netflix heeft de eerste trailer voor Triple Frontier vrijgegeven. De cast voor de film bevat onder andere Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunman, Pedro Pascal en Garret Hedlund en vertelt het verhaal van een team van voormalig Special Forces soldaten, dat een aanval plant op de baas van één van de grootste drugkartels van Zuid-Amerika. Dit speelt zich af rond de Triple Frontier, een grensgebied in Zuid-Amerika waar Argentinië, Brazilië en Paraguay bij elkaar komen. Een dergelijk idee voor de film gaat al enkele jaren in het rond, maar er kwam pas echt werk aan de winkel toen Netflix het idee oppakte en J.C. Chandor als regisseur aan het project verbond. De film zal in maart 2019 op Netflix verschijnen. Bekijk hier de trailer.

Doctor 2020

Inmiddels is bekend dat Jodie Whittaker ook volgend seizoen weer terug zal keren in de rol van Doctor Who, maar BBC had ook een minder leuk nieuwtje te melden. Seizoen 12 zal namelijk pas in 2020 worden uitgezonden, in plaats van 2019 wat de fans eigenlijk hadden verwacht. BBC maakte het nieuws op Twitter bekend. Het is niet de eerste keer dat er een lange periode tussen de seizoenen zit. De periode tussen seizoen 10 en 11 was de langste in de geschiedenis van de serie, maar dat kon dan weer verklaard worden met het feit dat ze de hele serie moesten omgooien met de nieuwe Doctor. In elk geval wil producer Chip Chibnall het grote succes van het elfde seizoen en Jodie Whittaker’s optreden als Doctor Who in elk geval niet riskeren door overhaast een nieuw seizoen te maken. Dat kunnen we best begrijpen, maar het blijft toch een zure appel om in te bijten. Gelukkig hebben we in elk geval de Nieuwjaar’s special nog om naar uit te kijken.

Avengers: Records

Marvel heeft het weer voor elkaar gekregen om een record te breken. In dit geval gaat het om de nieuwe trailer voor Avengers: Endgame, die na een lange wachtperiode afgelopen vrijdag eindelijk online kwam. Dat mensen er op zaten te wachten, is duidelijk. De nieuwe trailer is maar liefst 289 miljoen keer bekeken in de eerste 24 uur. Dat de helft van de views van mij kwamen, maakt niet uit voor de telling. Hiermee breekt Marvel hun eigen record, want dat werd tot op heden gehouden door de trailer van Avengers: Infinity War, dat 230 miljoen keer werd bekeken in de eerste 24 uur. Marvel bedankte de fans zelf op Twitter met het nieuwe record.

Trailerregen

Pak je paraplu, want het blijft maar trailers regenen. Ook binnen Netflix. Naast Triple Frontier heeft het ook de trailer van The Umbrella Academy publiek gemaakt, die een andere blik werd op het superheldentijdperk. The Umbrella Academy vertelt het verhaal van een onorthodoxe groep superhelden die als kinderen allemaal werden geadopteerd door Reginald Hargreeves, om getraind te werden om de wereld te redden. Als volwassenen worden ze door een tragedie weer bij elkaar gebracht, maar als volwassenen met een eigen sterke wil zijn ze moeilijker te verenigen dan als kinderen. De cast bevat onder andere Ellen Page, Robert Sheehan, Mary J. Blidge en Tom Hopper. Bekijk hier de trailer.

Captain Fury

Nick Fury krijgt toch eindelijk een achtergrondverhaal, en volgens Brie Larson gaat dat gebeuren in de aankomende Captain Marvel film, die draait om haar personage Carol Danvers. Brie Larson vertelt dit tijdens Comic Con Brazil, wat gedeeld werd door Collider’s Steven Weintraub. Larson zegt dat het net zo goed een Nick Fury achtergrondverhaal is als dat het haar personage in het Marvel universum introduceert. Bekijk de video hier zelf.

Lizzie McBack

Het is het tijdperk van de comebacks. Full House, Charmed, NYPD Blue, Gilmore Girls. Je kunt je niet omdraaien en er staat een nieuwe comeback serie voor je neus. En nu lijkt het erom dat Lizzie McGuire ook dat voorbeeld kan gaan volgen. Daar hintte Hilary Duff in elk geval naar in een nieuw interview met Entertainment Tonight. Ze zegt voor nu nog wel dat het niet gaat gebeuren, maar onthult wel dat er gesprekken zijn geweest. En ze voegt er ook aan toe dat “She was important to girls at an important time in their lives and if she could be important to them now to, that would be great!” Dat klinkt voor mij alsof ze het toch nog niet helemaal heeft opgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *