The Night’s Watch: 10 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Lying Geller

Buffy The Vampire Slayer’s Sarah Michelle Gellar zal een terugkeer maken naar televisie met de korte dramaserie Sometimes I Lie. Dit is bekend gemaakt door Deadline. Gebaseerd op het boek van Alice Feeney, vertelt Sometimes I Lie het verhaal van Amber Reynolds die verlamd wakker wordt in het ziekenhuis. Ze is niet in staat te bewegen, te praten of haar ogen te openen, maar ze hoort wel alles om zich heen, iets dat de mensen om haar heen niet weten. Buffy The Vampire Slayer was een groot succes, maar na het einde in 2003 heeft hoofdrolspeelster Gellar nog weinig rollen op zich genomen, met de uitzondering van wat kleine dingen. Hopelijk is Sometimes I Lie hierin het begin van een keerpunt. De serie zal geproduceerd worden door Ellen Degeneres’s A Very Good Production. Wanneer en waar die te zien zal zijn is nog niet bekend.

Visionary writer

Er begint steeds meer vorm te komen in de Scarlet Witch en Vision serie op Disney Plus. Volgens The Hollywood Reporter is inmiddels Jac Schaeffer aangenomen als schrijver en producer. Schaeffer werkte al eerder bij Marvel als schrijver voor de script van Captain Marvel en de aamkomende Black Widow film. Overigens is nog niet officieel bevestigd door Disney dat de serie inderdaad naar hun aankomende streamingplatform Disney Plus zal komen. Hoewel er dus wel gewerkt wordt aan een mogelijk serie over Scarlet Witch en Vision, net als een serie over The Winter Soldier en Falcon, is tot nu toe alleen bevestigd dat er een serie over Tom Hiddleston’s Loki zal komen. Maar het feit dat er een schrijver en producer is aangenomen voor de serie, zal in elk geval een grote stap in de goede richting zijn.

De Grinch wint

Na de titel jaren in handen te hebben gehad, moet Home Alone eindelijk hun record van hoogste wereldwijde Box Office moeten overhandigen aan 2018’s The Grinch. Ondanks de zeer gemengde recensies en ontvangst bij het publiek kon dat The Grinch toch niet tegenhouden om in dit geval niet de kerst, maar wel Home Alone’s titel te stelen. Variety heeft laten weten dat de film wereldwijd meer dan 500 miljoen heeft opgeleverd, waarmee het de 476 miljoen van Home Alone dus voorbijgaat. Hierin is de inflatie niet meegerekend, dus gezien de tijd waarin Home Alone uitkwam is het theoretisch gezien waarschijnlijk nog wel het grootste succes qua kerstfilms. Volgend jaar kunnen we dus The Grinch 2 verwachten. How The Grinch Stole The Record.

Oh captain, my captain

Kapitein Picard zal een radicale levensverandering krijgen in de aankomende spin-off serie over het populaire Star Trek personage. Jean-Luc Picard, gespeeld door Patrick Stewart, kwam het Star Trek universum in gedurende Star Trek: The Next Generation. De serie en de films die eruit volgden waren een groot succes tot uiteindelijk de 2002 Nemises flopte en het verhaal van Picard abrupt tot een eind kwam. Tenminste, tot eind vorig jaar werd aangekondigd dat er een spin-off op komst was mét Patrick Stewart, dat zich zal richten op het verdere verhaal van Picard. Veel details zijn nog niet bekend, maar wat wel al duidelijk is geworden is dat Picard’s leven radicaal is veranderd na de ontbinding van de Romulan Empire. Het was namelijk een eis van Stewart. Bedenker Alex Kurtzman vertelde aan The Hollywood Reporter: “He threw down an amazing gauntlet and said, ‘If we do this, I want it to be so different, I want it to be both what people remember but also not what they’re expecting at all, otherwise why do it?’” Wanneer we de serie precies kunnen verwachten is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *