The Night’s Watch: 10 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Stumper

Enkele maanden geleden werd het bekend dat How I Met Your Mother’s Cobie Smulders gecast was in de pilotaflevering van Stumptown, die werd opgenomen voor ABC. Nu maakt TVLine bekend dat de serie is opgepikt voor een volledig seizoen. Uit hoeveel afleveringen het seizoen zal bestaan is nog niet bekend. De serie is gebaseerd op de stripboekenreeks met dezelfde naam en volgt het personage Dex Parios (Smulders), een privé-detective met een duister verleden. De nieuwe serie zorgt er in elk geval voor dat Smulders snel weer aan het werk is nadat Netflix’ Friends From College na twee seizoenen werd gecanceld.

Aquawhen

Het verhaal van Aquaman 2 staat al vast. Dat heeft Jason Momoa laten weten tijdens een interview met Ellen. Momoa was ook te gast om te praten over zijn actie tegen milieuvervuiling. Zo scheerde hij al eerder zijn iconische baard af om aandacht te bevestigen op de manier waarop er met het milieu om wordt gegaan. Het lijkt erop dat dit thema, wat eerder ook al in de eerste film naar voren kwam, ook in de tweede film weer terug zal komen. “I was really, really, really passionate to do the second one because it’s the first time where it’s all on Earth,” vertelde Momoa “It’s combining land and sea, kind of like what I’m doing with this. There’s no outside aliens destroying Earth, it’s us.” Fans hoeven in elk geval niet bang te zijn om het in de volgende film zonder de baard te moeten stellen. “I think it’s going to be like in two years or whatever. The beard will be back by then,” liet hij nog weten. Dit is in lijn met de eerdere verwachting van een verschijning rond 2022.

Iron Dad

Robert Downey Jr heeft er geen probleem mee om onze harten keer na keer weer te breken. Ook nu weer. De acteur heeft via Instagram een Behind The Scenes video gedeeld van zijn emotionele herenigingsscene met Tom Holland’s Peter Parker. Sinds de introductie van Peter Parker in het MCU functioneerde Downey’s Tony Stark als een mentor voor de jonge Spider-Man. Dit leidde uiteindelijk tot een hartverscheurende scene in Avengers: Infinity War, toen Peter in Tony’s armen tot stof verging. In Avengers: Endgame kenden de twee weer een (kortstondige) reünie, die menig fan (Lees: mij) een traantje deed laten. Downey heeft nu een BTS-video van de hereniging gedeeld, wat al net zo geweldig is om te zien als de werkelijke scene. Bekijk de video hieronder.

Scooby dooby doo!

Mark Wahlberg (Deepwater Horizon) en Jason Isaacs (Harry Potter) hebben zich bij de cast van de nieuwe Scooby Doo animatiefilm gevoegd. Dit heeft Deadline bekend gemaakt. De twee voegen zich bij de al uitgebreide stemmencast van onder andere Zac Efron, Gina Rodriguez, Amanda Seyfriend, Will Forte en Frank Welker. De nieuwe film, Scoob, werd al in 2016 aangekondigd, maar begint nu pas echt vorm te krijgen. Wahlberg zal voor de film de stem van Blue Falcon op zich nemen en Isaacs van slechterik Dick Dastardly. De film wordt half mei 2020 in de bioscoop verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *