The Night’s Watch: 11 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Endgame

Het einde van Avengers: Endgame is een mysterie voor iedereen, inclusief de cast. Mark Ruffalo heeft namelijk in een interview met E!News laten weten dat hij vijf verschillende eindes heeft gefilmd voor de film. Hij deelde het interview met Chris Evans en Karen Gillan. “I didn’t even get a whole script of this movie. I don’t know why. The script I did get had dummy scenes in it. He gets married in this,” waarbij hij naar Evans wees. Ruffalo staat samen met Tom Holland bekend als de twee met de meest losse lippen van de hele cast. Als er spoilers lekten in het verleden, kwam dat meestal van hen vandaan, dus het zou heel goed kunnen dat de acteur helemaal geen grapje maakt. Sterker nog, misschien gaat Steve Rogers wel echt trouwen. Het is in elk geval beter dan het alternatief, nietwaar?

No future, man

Hulu’s Future Man zal na drie seizoenen ten einde komen. Dit is bekend gemaakt door Deadline. De serie, die een hoofdrol kent voor Josh Hutcherson, is bedacht door Kyle Hunter en Ariel Shaffir en geproduceerd door Seth Rogen en Evan Goldberg. Future Man heeft twee goede seizoenen gekend, dus de reden waarom de serie gecanceld wordt is niet helemaal duidelijk. Het belooft in elk geval een spectaculair laatste seizoen te gaan worden. In de serie wordt conciërge Josh Futturman (Hutcherson) door mysterieuze bezoekers gevraagd om door de tijd te reizen om zo het uitsterven van de mensheid te voorkomen. Het laatste seizoen zal acht seizoenen kennen. Wanneer het zal verschijnen is nog niet bekend.

Cast Against America

Winona Ryder en John Turturro hebben zich bij de cast van HBO’s Plot Against America gevoegd. Al eerder werden Zoe Kazan, Morgan Spector, Anthony Boyle, Azhy Robertson en Caleb Malis aangekondigd voor de cast. De korte serie, die uit zes afleveringen zal bestaan, is gebaseerd op het boek van Phillip Roth, uit 2004. Het is aangepast voor televisie door David Simon en Ed Burns. Het verhaal speelt zich af in een alternatieve geschiedenis en richt zich op een Joodse familie uit New Jersey, tijdens de politieke oprijs van fascistische president Charles Lindbergh. Productie voor de serie begon gisteren. Wanneer de serie precies zal verschijnen is nog niet bekend. De casting werd aangekondigd door The Hollywood Reporter.

Bye Felicity

Arrow’s Emily Bett Rickards heeft gisteren haar laatste dag als één van de hoofdrolspelers van Arrow gehad. De actrice is al sinds het eerste seizoen in de serie te zien, maar kondigde vorige maand aan dat ze niet meer terug zou keren voor het achtste en laatste seizoen van de serie. Wellicht dat Felicity Smoak nog wel een gastoptreden zal maken aan het einde van de serie, maar ze zal in elk geval niet meer in elke aflevering te zien zijn. Rickard’s vertrek past wel bij de huidige verhaallijn van haar personage, dus het is niet geheel uit het niets, maar het was toch een teleurstelling voor veel fans. Medespeler Stephen Amell plaatste op Twitter een video van haar dochter waarin zij een lied zong voor Rickards na haar laatste scene, wat ook eventueel wat hints kan geven over waar Felicity Smoak’s verhaal in Arrow zal eindigen. Bekijk de video hieronder.

American Horror History

Het negende seizoen van American Horror Story zal 1984 gaan heten. Dat is duidelijk geworden uit een video die door maker Ryan Murphy op Instagram werd geplaatst. In de video wordt ook duidelijk dat de serie in de herfst zal terugkeren. De serie lijkt een hommage te gaan brengen aan het ‘slasher’ genre uit de jaren ’80, zoals Friday the 13th en A Nightmare on Elm Street. De video gaat om een jonge vrouw die achtervolgt wordt door een moordenaar met een mes. Tot nu toe zijn alleen Emma Roberts en Gus Kenworthy bekend van de cast van het nieuwe seizoen. American Horror Story heeft de gewoonte om dezelfde acteurs te gebruiken in verschillende rollen in de nieuwe verhalen die elk seizoen ontrafelen. Het is dus voor dit seizoen nog niet duidelijk of er behalve Roberts nog meer bekenden zullen terugkeren. De serie is wel al bevestigd voor een tiende seizoen. Bekijk hieronder de video.

Dit bericht bekijken op Instagram

AHS SEASON 9 is called…

Een bericht gedeeld door Ryan Murphy (@mrrpmurphy) op

Marvel Unscripted

Disney zou voor Disney+ bezig zijn met het ontwikkelen van tien unscripted series, waaronder twee series voor Marvel. De eerste, Marvel’s 616, werd al eerder bekend gemaakt, moet een documentaireserie worden, waarin wordt beschreven hoe personages uit de stripboeken de filmmakers en fans beïnvloeden. The Hollywood Reporter meldt nu dat er dus nog een tweede serie zal komen, genaamd Marvel’s Hero Project, waarin kinderen wordt geleerd om superheldenacties te verrichten in het dagelijks leven. Het nieuwe platform Disney+ zou eind dit jaar van start moeten gaan. Of de series daar dan meteen op zullen staan is nog niet bekend.

A Black Widow’s Tale

A Handmaid’s Tale’s O-T Fagbenle heeft zich bij de cast van Marvel’s Black Widow gevoegd. Dat is bekend gemaakt door Deadline. Welke rol de acteur zal gaan spelen is nog niet bekend. Black Widow’s solofilm zal naar verwachting deel gaan uit maken van Marvel’s vierde fase, al worden de projecten uit deze fase pas na het verschijnen van Spider-Man: Far From Home deze zomer bekend gemaakt. Naast natuurlijk een hoofdrol voor Scarlett Johansson werden eerder ook al Florence Pugh en David Harbour aan de cast toegevoegd, maar er zouden wel al meer grote namen in gesprek zijn voor een rol in de film, waaronder The Favourite’s Rachel Weisz.

Speak of the devil

Netflix heeft aan de hand van een teaser trailer bekend gemaakt dat het vierde seizoen van Lucifer op 8 mei zal verschijnen. De nieuwe trailer toont niets over het plot, maar is zeker een tease, aangezien het hoofdrolspeler Tom Ellis toont terwijl hij een duikje neemt in het zwembad. Vorig jaar werd Lucifer door Fox na drie seizoenen gecanceld. Netflix redde de dag door de serie over te nemen en te vernieuwen voor een tiendelig vierde seizoen. Ellis zal terugkeren voor het nieuwe seizoen, net als Laura German. Bekijk hieronder de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *