The Night’s Watch: 11 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Dark Terminator

James Cameron heeft de tijdelijke titel van Terminator 6 onthuld. Tegen Yahoo vertelde de producer: “We’re calling it, Terminator: Dark Fate. That’s our working title right now.” Dit is dus pas de werktitel, dus dit kan altijd nog veranderen op een later tijdstip, maar het zet in elk geval alvast de toon voor de langverwachte volgende Terminator film. Hoewel deze film de zesde zal worden, zal het niet ook chronologisch zo plaatsvinden. Het vervangt de meer teleurstellende delen 3, 4 en 5 en vindt plaats van de gebeurtenissen van de tweede film, waarmee de gebeurtenissen van de latere films dus zullen worden genegeerd. David Miller (Deadpool) heeft de regie op zich genomen en naast het geweldige nieuws dat Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton terug zullen keren in hun vroegere rollen, zijn ook Natalia Reyes, Gabriel Luna en Mackenzie Davis bij de cast gevoegd. Er is nog weinig bekend over het plot, behalve dat het zal gaan draaien om Luna’s terminator. De film wordt in November dit jaar verwacht.

Short little lies

Kort nadat bekend werd dat het tweede seizoen van Big Little Lies vanaf juni te zien zal zijn op HBO, is duidelijk geworden dat het erg onzeker is of er nog een derde seizoen zou komen. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen krijgen, maar door de enorme populariteit werd er toch een tweede seizoen gemaakt, ook omdat er nog genoeg verhaal te vertellen was. Nu heeft producer David E. Kelley aan Vulture bekend gemaakt dat hij niet weet of er nog genoeg verhaal is voor een derde seizoen. “There is no such plan now. We like our closure at the end of season two, so that will probably be it,” vertelde Kelley. Al voegde Reese Witherspoon – onze held – er wel aan toe: “You sat here and said that last time.”

Out with a bang

Het einde van The Big Bang Theory kruipt steeds dichterbij en het zal het einde van een tijdperk zijn. De serie is al sinds 2007 te zien op CBS en komt dit jaar na twaalf seizoenen tot een einde. Bedenker Chuck Lorre heeft in elk geval laten weten dat er een tweedelige laatste aflevering zal zijn, dat hij aan TVLine beschrijft als: “It will be an hour – two episodes that will connect. It will be two separate episodes that will have a through line.” Wanneer de finale precies uitgezonden zal worden is nog onbekend, maar de serie is inmiddels wel al begonnen aan haar laatste afleveringen.

Onmogelijke terugkeer

Mission Impossible’s Rebecca Ferguson heeft laten weten dat ze terug zal keren voor het zevende deel van de franchise. Dit is bekend gemaakt door Metro. Ferguson verscheen voor het eerst in Rogue Nation als Isla Faust, en pakte die rol weer op in Fallout. Opvallend is wel dat Ferguson alleen haar terugkeer voor de zevende film heeft bevestigd, aangezien Mission Impossible 7 en Mission Impossible 8 tegelijkertijd zullen worden opgenomen en twee delen van één verhaal zullen vormen. Voor een antwoord op die vraag moeten we nog wel even wachten, want de opnames zijn nog niet begonnen en de zevende film wordt ook pas in 2021 verwacht, met nummer acht daar een jaar achteraan.

Guardians of the Gunn

Chris Pratt heeft laten weten dat James Gunn’s script zal worden gebruikt voor de derde Guardians of the Galaxy film. De regisseur had het script al af voordat hij door Disney werd ontslagen toen er een aantal pijnlijke, oude tweets van hem naar boven kwamen. Gunn wordt dus niet teruggehaald als regisseur, maar zijn vingerafdrukken zullen nog wel op de derde film zitten. Pratt deelde het nieuws van MTV News tijdens een recentelijk interview over The Lego Movie 2. Bekijk de video hieronder. Door het ontslag van Gunn liep de productie van de film enorme vertraging op en werd het tijdelijk in de ijskast gezet. Er is nog geen nieuwe regisseur aangenomen, dus het zal er de komende tijd ook nog even blijven staan. Maar er komt dus een film en er is een script. Dat is in elk geval alvast goed nieuws.

I wanna show you a clip

Disney heeft vannacht tijdens de uitreiking van de Grammy’s een nieuwe televisieclip onthuld van de aankomende live action Aladdin film. De film wordt in mei dit jaar verwacht, maar er is nog weinig te zien geweest van de film, behalve een korte teaser trailer en wat filmfoto’s, die voornamelijk kritiek opriepen, omdat Will Smith’s Genie niet blauw was op de foto’s. Nou, dat probleem is in elk geval opgelost, want op deze nieuwe beelden is Will Smith wel degelijk blauw. Kijk hieronder de video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *