The Night’s Watch: 11 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

We blijven Trekken

Star Trek acteur John Cho blijft optimistisch over de komst van Star Trek 4. De nieuwe lading aan Star Trek films begon in 2009 met hoofdrollen voor Chris Pine en Zachary Quinto, maar sinds 2016’s Star Trek Beyond blijft het stil aan het Star Trek front. In 2016 zei regisseur J.J. Abrams zelf dat er een vierde deel zou komen, maar sindsdien is er weinig gebeurt. Het lijkt er nu zelfs op dat Chris Pine niet mee zal doen aan een vierde deel, wat allemaal de geruchten van het afblazen van de vierde film sterker maakt. Maar daar doet John Cho, die de rol van Sulu speelt, niet aan mee. Hij vertelde recentelijk aan Entertainment Tonight: “To be honest, I mean it’s not happening right now as far as I know, but I just think it will happen. Somebody at some point will all get on the same page and we’ll do it.” We houden hoop.

Watch your b(l)ack

De grootste dreiging in Men In Black: International gaat er eentje van dichtbij zijn. De gloednieuwe Agent M en haar doorgewinterde collega Agent H (Tessa Thompson en Chris Hemsworth) gaan het opnemen tegen een agent binnen Men In Black zelf. Dit is bekend gemaakt door Entertainment Weekly. Uit de nieuwe Men In Black trailer werd wel bekend dat de film voor een groot deel draait om Thompson’s Agent M, die na twintig jaar zoeken het hoofdkwartier van Men In Black vindt en hierom wordt aangenomen door het bureau. Hierna gaat zij samenwerken met Agent H, die dus waarschijnlijk een agent binnen Men In Black achter zich aan krijgt. We moeten nog wel even wachten om te zien hoe dat zich precies gaat ontvouwen, want de film wordt in juni dit jaar pas verwacht.

Veronica Max

De aankomende Veronica Mars terugkeer heeft nog een oorspronkelijk castlid gestrikt om terug te keren. Adam Rose, die in het derde seizoen op het scherm verscheen als Max, zal ook terugkomen. In 2018 werd bekend gemaakt dat het Amerikaanse streamingplatform Hulu acht nieuwe afleveringen van Veronica Mars zou gaan krijgen. Snel werd ook bekend dat veel grote namen uit de serie zouden terugkeren, waaronder Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni, Percy Daggs III, Ryan Hansen, Max Greenfield en Francis Capra. En hier voegt Adam Rose zich dus nog aan toe. Dit werd bekend gemaakt door TV Line. Niet alleen fans, maar ook de cast zelf heeft enorm hoge verwachtingen van de terugkeer, ondanks dat het dus een beperkte terugkeer van acht afleveringen zal worden. De serie was vanaf het begin in 2004 enorm populair, maar werd in 2007 na drie seizoenen gecanceld door The CW. Er kwam wel later nog een film, via Kickstarter voor betaald door de fans zelf. In de zomer van 2019 zullen we de nieuwe afleveringen kunnen gaan bewonderen.

Geen straf, maar wel de Punisher

We hebben eindelijk een trailer voor het tweede seizoen van Netflix’ The Punisher. De serie draait om Jon Bernthal’s Frank Castle, die het eerste verscheen in een andere Netflix en Marvel serie, Daredevil. Het personage werd zo enthousiast ontvangen dat Netflix een spin-off rondom Frank Castle bestelde, wat in November 2017 op Netflix verscheen. In de finale van het eerste seizoen, zagen we Frank Castle en voormalige vriend Billy Russo (Ben Barnes) eindelijk het gevecht met elkaar aangaan, waarna Billy Russo met een vernield gezicht achterblijft en Frank Castle zijn Punisher outfit ophangt met het idee dat hij er klaar mee is. In de trailer zien we echter de terugkeer van The Punisher naar New York City om opnieuw de strijd aan te gaan met Billy Russo die de rol van Jigsaw aan heeft genomen. Bekijk hieronder de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *