The Night’s Watch: 11 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Geheimhoudingsniveau: Marvel Star Wars

Het is al langere tijd de grote vraag: waar is de geheimhouding strenger? Marvel, of Star Wars? Marvel’s Endgame leek het strengst beveiligde project ooit te zijn, tot Star Wars Episode 9 langskwam, waar acteurs, die al sinds het begin der tijden bij de films zijn, de scripts ’s nachts niet bij zich mogen houden. Taiki Waititi maakt nu voor altijd duidelijk bij welke films je absoluut niet moet werken als je moeite hebt met geheimen bewaren. Toen de regisseur door Observer werd gevraagd over welk merk Disney strenger was, Marvel of Star Wars, antwoordde Waititi heel duidelijk: “Star Wars, yeah, easily.” Waititi is één van de weinige regisseurs die voor beide merken heeft gewerkt binnen Disney. Zo was hij eerst de redder van het Thor franchise met zijn werk aan Thor: Ragnarok en is hij ook betrokken geweest bij The Mandalorian, Disney+’s aankomende Star Wars serie. Nu moeten we er dus alleen voor zorgen dat Tom Holland geen rol in Star Wars krijgt.

Loki 2.0

Aquaman 2 heeft voorlopig nog geen regisseur of script, maar het is in elk geval al duidelijk wie het grote, boze kwaad NIET zal worden in het vervolg op 2018’s hit. Via Syfy Wire is bekend geworden dat Patrick Wilson tijdens een promotieverschijning heeft laten weten dat hoewel hij wel terug zal keren voor het tweede deel, hij hierin niet meer de grootste schurk zal spelen. De acteur vertelde: “I don’t know what the future holds for Orm. You can’t kill him. He’s too important to the journey. He’s a foil to Arthur’s character. He’s not gonna be a main villain in another movie. I don’t think Orm ends up in Belle Reve like he does in the New 52. I assume they’re gonna keep him in some kind of jail below the surface. If they want me back, I’m certainly happy to come back.” Deze aanpak zal een beetje doen denken aan Tom Hiddleston’s Loki uit Marvel’s Thor films. En ik denk dat we allemaal wel willen tekenen voor een nieuwe Thor-Loki dynamiek.

Game of Records

Het is nog een maand wachten op het achtste seizoen van Game of Thrones, maar de serie is wel al bezig records te breken met de trailer. Deadline heeft laten weten dat de trailer in de eerste 24 uur al 81 miljoen keer werd gekeken, wat de meeste kijkers is voor een HBO televisietrailer aller tijden. Game of Thrones neemt hiermee niet het record weg van een andere serie, het was namelijk al in hun handen. Het stond alleen eerst op 61 miljoen kijkers van de trailer van het zevende seizoen. Daar zijn ze nu dus nog eens met zeker 20 miljoen overheen gegaan. Het achtste seizoen keert terug op 14 april.

Defenders werkeloosheid neemt af

Nog een Defender die weer aan het werk kan nadat Netflix de serie heeft gecanceld. Iron Fist’s Finn Jones heeft de hoofdrol bemachtigd in de pilotaflevering van de seriemoordenaarserie Prodigal Son. The Hollywood Reporter laat weten dat Jones de rol van Malcolm Bright zal gaan spelen, een man die zich richt op het opsporen van seriemoordenaars, ondanks zijn persoonlijke relatie met het onderwerp. Zijn vader is namelijk beruchte seriemoordenaar, The Surgeon. Al eerder werd bekend dat de rol van de vader, Martin Whitly, zal worden gespeeld door Michael Sheen. De serie is officieel nog niet opgepikt voor meer dan een pilot bij Fox, maar met deze twee mannen in de grote rollen, lijkt dat alleen maar een kwestie van tijd.

Assemble!

Avengers: Endgame is locked, loaded and ready to go. Of af, in elk geval. De Russo Brothers hebben op Twitter laten weten dat de eindversie van de film afgerond is. De versie die wij in de bioscoop zullen gaan zien, is dus al ergens in de wereld beschikbaar. Ergens ver uit het bereik van Tom Holland en Mark Ruffalo. Overigens willen de broers nog steeds niet laten weten hoe lang de film precies zal gaan worden. Er gaan al lange tijd geruchten dat de film weleens langer dan drie uur kan gaan worden. In dat geval is het te hopen dat ze een plaspauze in gaan lassen, maar dat zien we dan later wel. In elk geval hebben de broers via Twitter laten weten dat ze klaar zijn met editten, en dat betekent in elk geval dat we de laatste wachtfase ingaan, met nog zes weken te gaan tot de film in de bioscoop verschijnt. Bekijk hieronder de tweet.

Cruella de Kidman

Nicole Kidman staat naar verluid bovenaan de verlanglijst voor de slechterik in Disney’s aankomende Cruella, de live action film over 101 Dalmatians schurk Cruella de Vil, met Emma Stone in de hoofdrol als een jonge Cruella. Die krijgt weer haar eigen kwaad om mee te dealen, en daar wil Disney het liefst Nicole Kidman voor gebruiken. Dit heeft That Hashtag Show laten weten. Andere namen die Disney op het oog zou hebben zijn Emma Thompson, Charlize Theron, Demi Moore en Julianne Moore. Opnames voor de film zijn nog niet begonnen, maar Disney oogt wel al op een verschijningsdatum van half 2020. Het script wordt momenteel herschreven en te verwachten is dat de productie van start zal gaan als de herschrijving is afgerond.

In the zone

De cast van Jordan Peele’s The Twilight Zone is nog een paar sterren rijker. Deadline laat weten dat Deadpool’s Zazie Beetz en Get Out’s Betty Gabriel zich ook bij de cast van de populaire reboot hebben gevoegd. Hiermee voegen ze zich bij een grote groep aan namen, waaronder Jacob Tremblay, Seth Rogan, Steven Yeun, Greg Kinnear en Ginnifer Goodwin. In welke afleveringen de twee zullen gaan verschijnen is nog niet bekend. De reboot van The Twilight Zone zal vanaf april te zien zijn bij CBS All Access. Waar het in Nederland zal verschijnen is nog niet bekend, maar het zou heel goed Netflix kunnen worden, aangezien Star Trek: Discovery, een ander CBS All Access pareltje hier ook op te zien is.

Kat-en-muis-spel

Hoe bizar als een live action versie van Tom & Jerry dan ook klinkt, Warner Bros is er echt serieus mee bezig. De studio is al bezig met het casten van een hoofdrol, en hierbij zou het oog liggen op Zoey Deutch of Olivia Cooke. Dit heeft That Hashtag Show laten weten. Warner Bros is al sinds 2009 bezig met het realiseren van een live action Tom & Jerry, maar er lijkt pas nu echt vaart in te komen. Het zou gaan om de rol van Katya, die Tom helpt om Jerry te stoppen van het verzieken van een evenement. Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *