The Night’s Watch: 12 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Endgame 5 – Infinity War 1

Dat Avengers: Endgame records zal gaan breken dat weten we allang. Maar alsnog is de kans groot dat we onderschatten hoe groot de film zal worden. Zelfs als je het vergelijkt met Infinity War, die eindeloze records wist te breken, doet Endgame het nu al vele malen beter. Vijf maal, om precies te zijn. Fandango laat weten dat Endgame in de eerste zeven dagen vijf keer meer kaarten in de presale wist te verkopen dat Infinity War. “I wouldn’t be surprised to see a record amount of fans reporting sick to work or taking the day off on Friday, April 26 because they’ll be attending opening day screenings of ‘Avengers: Endgame’,” liet Fandango’s Erik Davis weten aan The Independent. Sssstt, Erik. Ik heb er een hele week vakantie voor genomen. Laat mijn baas het niet horen.

Barry’s back

HBO heeft Barry vernieuwd voor een derde seizoen. Dit heeft Deadline bekend gemaakt. Barry is net begonnen aan het tweede seizoen, maar gezien de enorme ontvangst van het eerste seizoen is de vernieuwing voor niemand een verrassing. Hoofdrolspeler Bill Hader won een Emmy voor de serie, uit totaal vijf nominaties en twee keer winst voor Barry. In de serie speelt Hader een huurmoordenaar die in Los Angeles zijn acteercarriere van de grond probeert te krijgen. Het tweede seizoen is nu elke week te zien bij HBO.

One last shot

We kruipen weer een stukje dichterbij het einde van Arrow. Stephen Amell heeft op Twitter aangekondigd dat de opnames voor het zevende seizoen zijn afgerond. De serie is al sinds 2012 te zien bij The CW, maar kort na het nieuws dat de serie vernieuwd was voor een achtste seizoen, volgde het nieuws dat het achtste seizoen van de serie ook gelijk de laatste zou zijn en dat het seizoen ook nog eens maar tien afleveringen zou bevatten. Alsof dat niet erg genoeg was, kwam daarna nog het nieuws dat Felicity Smoak’s Emily Bett Rickards niet terug zou keren als vast castlid voor het laatste seizoen. Arrow stond aan de grondslag van het Arrowverse, dat meerdere DC superheldenseries op The CW met elkaar verbond, dus het zal raar zijn om Arrow te zien gaan. Gelukkig volgen er dus wel nog tien afleveringen volgend jaar. Bekijk hieronder het bericht.

Jake Success

Jake Gyllenhaal is gecast in de korte HBO serie Lake Success. Dat heeft Deadline bekend gemaakt. Dit markeert de eerste keer dat Gyllenhaal de hoofdrol in een televisieserie zal spelen. Lake Success is gebaseerd op het populaire, gelijknamige boek van Gary Shteyngart. In de serie zal Gyllenhaal Barry Cohen gaan spelen, een recentelijk gescheiden man met persoonlijkheidsproblemen op het gebied van hoogwaan en narcistische trekjes. Hij laat al zijn verantwoordelijkheden achter om op zoek te gaan naar zijn voormalige vriendin van de universiteit, terwijl zijn ex-vrouw thuis probeert de zorg voor hun zoon en haar nieuwe relatie te balanceren. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend.

Redder van Middle Earth en Brooklyn Nine-Nine

Sean Astin zal op 25 april in een aflevering van Brooklyn Nine-Nine te zien zijn. Astin was één van de mensen die op sociale media oprees toen B99 werd gecanceld door Fox, een online steun die er uiteindelijk voor zorgde dat de serie werd gered en teruggebracht door NBC. Eerder dit seizoen had ook Lin-Manuel Miranda, die ook online ten strijde trok, al een gastrol in de serie. Nu is het alleen nog wachten op Mark Hamill, als we het gouden trio compleet willen maken. Astin is natuurlijk bekend van Lord of The Rings en Stranger Things. Bekijk hieronder de eerste foto’s van Astin in Brooklyn Nine-Nine, die bekend werden gemaakt door Entertainment Weekly.

Team Thor

Chris Hemsworth ziet het wel zitten om een reünie te plannen met Thor’s oude huisgenoot Darryl en de documentaire over Team Thor door te zetten. Vlak na Civil War kwam Marvel met een korte film over waar Thor mee bezig was, terwijl zijn Avengers teamgenoten druk bezig waren om met elkaar te vechten. In de video had Thor wat tijd voor zichzelf genomen in Australië en wat hij bij Darryl ingetrokken. In een interview met MTV International liet Hemsworth weten: “I’d love to do that. I’d love to see Darryl more. I’d love to do a mockumentary TV show of us living together and rooming together and our day to day adventures outside of saving the world, just sort of the regular stuff. I thought that was a lot of fun to shoot and also I think it’d be cool to have a TV show like that, yeah. Surfing, fishing, we go to a pub. It’d be good fun.” Bekijk hieronder nog even de video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *