The Night’s Watch: 12 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come

Game of Books

Met het aankomende laatste seizoen van Game of Thrones worden de boekenfans steeds rustelozer over een einde voor ‘hun’ reeks. George R.R. Martin, de bedenker van de wereld, laat namelijk erg lang op zich wachten met het volgende boek. Hij nam zelfs even een pauze om twee andere boeken uit te brengen, wel binnen dezelfde wereld, maar vol voorgeschiedenis en geen antwoord op de vraag wie er nou uiteindelijk op de troon achterblijft. Nu brengt Martin eindelijk een soort van hoop terug met een opmerking hierover in een nieuwe blog. “Me, I am back in my fortress of solitude, and back in Westeros,” schrijft hij. “It won’t be tomorrow and it won’t be next week, but you will get an end of A Song of Ice and Fire.” Daarnaast wijst hij zijn fans erop dat ze het einde van Game of Thrones, dat in april wordt uitgezonden, hebben om naar uit te kijken. Het zal echter niet duidelijk zijn tot het boek ook werkelijk is uitgekomen of dat overeenkomt met het einde van de serie.

Director Strange

Goed nieuws voor Marvel en Doctor Strange fans. Er lijkt eindelijk meer beweging te komen in het tweede deel van de 2016 film. Er waren al langere tijd plannen, maar er werden nog geen duidelijke stappen te komen. Nu is Marvel duidelijk bezig om Fase 4 meer vorm te geven, wat ook betekent dat er meer duidelijkheid komt over Doctor Strange 2. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat Scott Derrickson, die ook verantwoordelijk was voor het eerste deel, terug zal keren voor nummer 2. Het lijkt erop dat er in 2019 aan het script gewerkt zal gaan worden, wat waarschijnlijk betekent dat, als alles goed gaat, de film rond 2021 uit zal komen.

The Harbinger Runner

Teen Wolf en The Maze Runner zijn inmiddels ten einde gekomen, maar dat betekent niet dat Dylan O’Brien werkeloos thuis zal zitten. Het lijkt erop dat er alweer een nieuwe filmserie aan zit te komen. En wel voor de hooggeanticipeerde Harbinger films. Sony’s Harbinger is gebaseerd op de Harbinger stripboeken, één van de bestverkopende reeksen van Valiant Comics. Er worden vijf films in de reeks verwacht en het verhaal draait om een groep tieners met superkrachten. O’Brien lijkt, volgens The Hashtag Show, een optie voor de rol van Pete Stancheck, een normale jongen die ineens krachten begint te ontwikkelen. O’Brien is overigens niet de enige die aan het project gelinkt wordt momenteel, ook voor Noah Centineo en Beanie Feldstein zouden in gedachten zijn voor de reeks. Er is nog niks officieel bekend gemaakt, maar verwacht wordt dat productie voor de eerste film in 2019 zal beginnen.

Cast of Prey

Er komt steeds meer vorm in de Birds of Prey cast, nu ook Chris Messina zich bij de cast voegt. Hij zal de rol van schurk Victor Zsasz op zich gaan nemen. Naast Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead en Jurnee Smollett-Bell, die al eerder bekend werden gemaakt in de rollen van Harley Quinn, Huntress en Black Canary, sluiten ook Steven Williams, Derek Wilson, Dana Lee, Francois Chau en Matthew Willig zich aan bij de cast. Dat werd bekend gemaakt door Deadline. Productie van de film zal begin volgend jaar van start gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *