The Night’s Watch: 12 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Swim, swim, swim.

Er begint steeds meer vorm te komen in Aquaman 2. The Wrap heeft nu bekend gemaakt dat Warner Bros David Leslie Johnson-McGoldrick heeft ingehuurd om het script voor de tweede film te schrijven, nadat deze ook al co-schrijver was van het eerste deel, samen met Will Beall. Naast dat hij bekend is met de personages heeft hij nog een voordeel, hij heeft namelijk al vaker samengewerkt met regisseur James Wan, die de regie had van de eerste film en wie Warner Bros graag terug wil zien voor de tweede film. Wan wil dat echter alleen doen als er een goed script is, dus wij zien de oplossing voor de probleem. Wan en Johnson-McGoldrick werkten naast Aquaman ook al samen aan The Conjuring 2 en 3. Aquaman was een enorm succes vorig jaar en is onlangs officieel bekroond als de best presterende DC superheldenfilm aller tijden.

Zombie Valley

Zombieland 2 is het project dat maar blijft geven, als het draait om het leveren van een fantastische cast. Naast de oorspronkelijke vier, zijn inmiddels ook Rosario Dawnson, Zoey Deutch en Avan Jogia al aan de cast toegevoegd, en deze wordt nu nog uitgebreid met Silicon Valley’s Thomas Middleditch. Dit is bekend gemaakt door Variety. Welke rol hij in de film zal gaan spelen is nog niet bekend. Fans wachten inmiddels al tien jaar op het vervolg van 2009’s Zombieland, dus de verwachtingen zijn hoog. We moeten nog wel even iets langer wachten, want de film is pas in oktober in de bioscoop.

Revival of the fittest

Hulu ziet wel brood in het terugbrengen van de door Netflix gecancelde Marvel series Daredevil, Iron Fist en Luke Cage. Dit heeft Hulu’s Craig Erwich laten weten aan The Wrap. Hulu is een streamingplatform net als Netflix, maar internationaal minder bekend. Desondanks heeft het een aantal grote series beschikbaar waaronder Marvel’s Runaways, The Handsmaid’s Tale, The Future Man en Castle Rock. Er gaan al langer geruchten rondom andere platformen die de serie’s wellicht terug willen brengen, zoals bijvoorbeeld Disney’s platform Disney Plus. Het is sowieso aan te raden voor welk platform dan ook om er misschien wat haast achter te gaan zetten. Voordat de acteurs een andere baan hebben, bijvoorbeeld.

Coming back to America

We hebben een behoorlijk tijdje moeten wachten op het vervolg op Eddie Murphy’s Coming To America, maar de film is nu eindelijk onderweg. De eindstreep is inmiddels ook inzicht, want Variety heeft bekend gemaakt dat de film in augustus 2020 in de bioscopen zal verschijnen. De originele film verscheen in 1988 en wordt nog steeds beschouwd als één van Eddie Murphy’s grootste successen. De film vertelde het verhaal van prins Akeem Joffer, die om aan een uithuwelijking te ontsnappen en echte liefde te winnen ontsnapt uit zijn eigen land en naar New York vlucht. In de tweede film zal Murphy opnieuw aan zijn land ontsnappen, maar deze keer niet om ware liefde, maar om zijn verloren zoon te vinden. Eddie Murphy zal opnieuw de hoofdrol spelen, dus de verwachtingen mogen hoog zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *