The Night’s Watch: 12 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Out with a bang

Het is eindelijk bekend geworden wanneer we de laatste aflevering van The Big Bang Theory zullen kunnen bekijken. TVLine heeft bekend gemaakt dat CBS de laatste aflevering van de populaire sitcom op 16 mei 2019 zal uitzenden. Er is verder nog niets bekend over waar de finale precies over zal gaan of hoe we afscheid zullen gaan nemen van de populaire personages waar we al jaren van genieten. De serie is al sinds 2007 op televisie, maar het nieuws dat de serie was gecanceld kwam nog steeds als een shock. De serie is de laatste jaren altijd de populairste sitcom op CBS gebleven en had nog jaren door kunnen gaan. De serie lijkt dan ook ten einde te zijn gekomen omdat Jim Parsons zijn rol als Sheldon niet nog een seizoen wilde spelen. CBS weet de serie echter op deze manier wel op een hoogtepunt te beëindigen. En hoe ze dat gaan doen, zien we dus 16 mei.

Doctor where?

Het derde seizoen van Jessica Jones zal het zonder de voormalige Doctor moeten stellen. David Tennant heeft bevestigd dat hij niet terug zal keren voor het derde en laatste seizoen van de superheldenserie als deze eind dit jaar op Netflix verschijnt. Netflix heeft de serie enkele weken geleden na drie seizoenen gecanceld, wat dus betekenen dat fans geen afscheid kunnen nemen van Tennant in de rol van Kilgrave. Tennant vertelde het nieuws zelf aan Entertainment Weekly en gaf ook nog een positievere blik op het einde van de serie: “I don’t really regard it as a cancellation so much as something having the life that it should have. Three seasons of that story is great. Rather than thinking of it as something that was canceled, I think of it as something that had three seasons that will live in the memory.” Tennant’s bevestiging betekent in elk geval dat we een nieuwe vijand kunnen verwachten in het derde seizoen, dus het wordt interessant om te zien hoe dat zal zijn na twee seizoenen.

The Hitman’s Wife’s God

De actiekomedie The Hitman’s Wife’s Bodyguard heeft Morgan Freeman toegevoegd aan de cast. De originele film was een groot succes in 2017, ondanks protesten van recensenten, en een vervolg kwam daarom niet als een verrassing. Vorige week werd ook al bekend dat Frank Grillo zich bij de cast had gevoegd, en het was ook al bekend dat Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Selma Hayek zouden terugkeren voor het vervolg. Freeman’s aanvulling werd bekend gemaakt door Deadline. Er is nog niet veel bekend over zijn rol, of over het plot op zich. De regisseur van de eerste film, Patrick Hughes, zal ook terugkeren, dus we kunnen in elk geval een soortgelijke film verwachten. Wanneer de film zal verschijnen is nog niet bekend.

About time

Thor: Ragnarok’s Taika Waititi gaat een serie ontwikkelen voor Apple, gebaseerd op Terry Gilliam’s Time Bandits. Apple gaat de strijd aan met andere grote merken als het gaat om streamingplatformen en is hierbij niet bang om groot in te zetten. Naast Waititi zijn al veel grote namen aan verschillende projecten verbonden, waaronder Brie Larson, Chris Evans en Reese Witherspoon. The Wrap maakt bekend dat Waititi de pilotaflevering van de serie zal schrijven en regisseren. Mocht de serie opgepikt worden, zal hij verder aan het werk gaan als producent. Time Bandits vertelt het verhaal van de jonge Kevin, die samen met een groep losgeslagen dwergen op avontuur gaat door de tijd heen. Hoeveel hiervan terug zal keren naar de nieuwe versie is nog niet bekend.

Cherry on top

Joe en Anthony Russo kunnen maar geen genoeg krijgen van Tom Holland. (En wij ook niet.) Het regieduo werkt al meerdere keren met Holland samen voor Marvel projecten. Holland verscheen voor het eerst in de rol van Peter Parker tijdens de Russos’ Captain America: Civil War en vervolgens in Avengers: Infinity War en het aankomende Avengers: Endgame. En blijkbaar smaakt het naar meer, want Variety laat weten dat de Russos Holland hebben gecast in hun nieuwe film, Cherry. Cherry vertelt het waargebeurde verhaal van Nico Walker, een voormalig legerdokter, die na zijn thuiskomst door PTSD verslaafd raakt en banken begint te overvallen, tot hij uiteindelijk wordt opgepakt. Welke rol Holland in de film zal gaan spelen is nog niet bekend. Wanneer de film zal verschijnen is ook nog niet bekend, maar te verwachten is dat dit volgend jaar zal gebeuren, het jaar waarin Walker naar verwachting vrij zal komen.

Thanos’ pensioen

Voor degenen die zich enorm afvragen hoe de Avengers er in Endgame achter kunnen komen waar Thanos is, zijn er nieuwe details bekend geworden. Nieuwe beelden die werden getoond aan Disney stakeholders vorige week maakten al bekend dat Nebula en Carol Danvers zich een weg naar het Avengers Hoofdkwartier zullen vinden en zullen proberen om Thanos’ locatie te achterhalen. Hier zal Nebula naar verluid een grote rol in gaan spelen, omdat zij enige kennis had van wat Thanos had gepland voor zijn pensioen. Het nieuws is afkomstig van Scott Ladewig, die op Twitter al enige details wist te geven over Endgame en Star Wars: Episode 9, die ook tijdens de vergadering werd besproken. Hieronder staan de tweets, waarin meer wordt uitgelegd over Nebula’s rol in de zoektocht naar Thanos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *