The Night’s Watch: 14 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Da 5 Bloods

Onder leiding van de Oscar genomineerde Spike Lee maakt Netflix zijn opmars naar de volgende filmhit. Variety maakte bekend dat Lee Netflix’ Da 5 Bloods zal gaan regisseren en in de hoofdrol verschijnt niemand minder dan Black Panther’s Chadwick Boseman. De film is een soort reboot, aangezien het is gebaseerd op een script uit 1988, The Wrong Guys. Het is nog niet bekend hoeveel gelijkenis er tussen de twee projecten zal zitten, behalve de kern van het plot, namelijk dat het zal draaien om een groep Vietnam veteranen die terugkeren naar de jungle om zo hun verloren onschuld terug te vinden. Die filmbelofte is sowieso al genoeg om kippenvel van te krijgen, laat staan wanneer je er nog twee van zulke talenten tegenaan gooit. Het is helaas nog niet bekend wanneer de film opgenomen zal gaan worden, en wanneer het vervolgens op Netflix zal verschijnen. Maar we houden het in de gaten.

Family Burgers

Na het goede nieuws van de vernieuwing van The Simpsons voor twee nieuwe seizoenen afgelopen week, volgen er nu nog meer goede ontwikkelingen rond onze favoriete Fox animatieseries. Het netwerk heeft namelijk ook Family Guy en Bob’s Burgers vernieuwd voor nieuwe seizoenen. Voor Family Guy betekent dit het achttiende seizoen en voor Bob’s Burgers alweer het tiende. Dit is bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. De series zijn pas de tweede en derde serie van Fox die worden vernieuwd, na The Simpsons, in dit seizoen van vernieuwingen. Dit heeft te maken met de onderhandelingen tussen Fox en Disney, om Fox’s 20th Century over te zetten naar Disney. Dit is ook onder andere de reden waarom er nog steeds geen duidelijkheid is over het bestaan van een derde Deadpool film. Maar Family Guy en Bob’s Burgers hebben we in elk geval voorlopig weer. Dat is al iets.

Here a witch, there a witch..

Na Anne Hathaway staat er nog een grote naam op de planning om toegevoegd te worden aan Robert Zemeckis’ The Witches. Dit is bekend gemaakt door Variety. Het zou gaan om Octavia Spencer, die onder andere bekend is van The Help, The Shape of Water en Gifted. Spencer zou de rol gaan spelen van de onlangs gecastte Jahzir Bruno’s grootmoeder, en voormalig heksenjager. The Witches gaat om een jongen (Bruno), die met zijn oma (Spencer) op vakantie gaat en per ongeluk een conferentie van heksen onder leiding van de Opperheks (Hathaway) binnenvalt en hun plan hoort om alle kinderen in muizen te veranderen. De film wordt in oktober 2020 in de bioscoop verwacht.

Wat een verhaal

Hulu heeft bekend gemaakt dat The Handmaid’s Tale vanaf 5 juni zal terugkeren. Dit nieuws is naar buiten gekomen via Deadline. Tijdens de Superbowl maakte Hulu al een trailer voor hun populaire vlaggenschip bekend, maar daarin werd niet heel duidelijk wanneer de serie nou precies zou terugkeren. Sowieso vertelde de korte trailer weinig over het plot, dus dat betekent vast dat we nog wel kunnen uitkijken naar meer promotiemateriaal tussen nu en juni. De eerste twee seizoen van The Handmaid’s Tale zijn in Nederland op Videoland te bekijken, maar het is nog niet bekend of het derde seizoen daarop snel zal volgen.

Quick Ryan

John Krasinski’s Jack Ryan is door Amazon vernieuwd voor een derde seizoen. Deze aankondiging, die bekend werd via The Wrap, komt verrassend vroeg, aangezien fans momenteel nog wachten op het verschijnen van het tweede seizoen. Het hoofdpersonage Jack Ryan is afkomstig uit de boeken van Tom Clancy en Krasinski is niet de eerste persoon die in de huid van de spion is gekropen. In het verleden werd Ryan eerder afgebeeld door onder andere Chris Pine, Harrison Ford en Ben Affleck. Het eerste seizoen trok een hoop kijkers, dus het enthousiasme van Amazon is niet geheel ongeplaatst. Het is overigens niet de eerste keer dan Amazon op de zaken vooruit loopt, omdat het ook al afleveringen voor het tweede seizoen bestelde, nog voor het eerste seizoen überhaupt was verschenen.

Brodune

De cast van Denis Villeneuve’s Dune reboot wordt nog verder uitgebreid. Deadpool’s John Brolin heeft zich nu bij de cast gevoegd, zo meldt Variety. Brolin voegt zich bij een al aardig gevulde sterrencast, met onder andere Timotheé Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Bautista en Oscar Isaac. Brolin zal in de filmreeks de rol van Gurney Halleck gaan spelen, een ervaren soldaat en een mentor voor Chalamet’s hoofdpersonage Paul Atreides. In de versie van David Lynch uit 1984 werd deze rol gespeeld door Patrick Stewart. De Dune films zijn inmiddels dus nog steeds bezig om de cast uit te breiden, maar er is nog geen productiedatum bekend, en hierom ook helaas nog geen verschijningsdatum. Maar een goed begin is het halve werk, nietwaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *