The Night’s Watch: 14 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Little serial killer things

Denzel Washington is gecast in de seriemoordenaarthriller Little Things. Dit is bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. Washington zal in Warner Bros’ Little Things de rol van sheriff Deke spelen, een getalenteerde, maar vermoeide agent, die samen moet werken met een rechercheur uit Los Angeles om een seriemoordenaar te vinden en te arresteren. De film zal worden geregisseerd door Blind Side’s John Lee Hancock. Wanneer de film zal verschijnen is nog niet bekend. Washington is de eerste acteur die met het project verbonden is.

Titan Morales

DC’s Titans heeft zijn Deathstroke gevonden in Esai Morales voor het tweede seizoen van de serie. Morales is onder andere bekend van NYPD Blue en Ozark. Het nieuws van de casting werd bekend gemaakt door Deadline. Titans is te zien op DC Universe’s online streamingsdienst. Het tweede seizoen wordt ergens in 2019 verwacht. Het eerste seizoen van de serie is in Nederland op Netflix te bekijken. Daar wordt dit jaar het tweede seizoen ook op verwacht.

More hits

Meer casting nieuws van het vervolg op The Hitman’s Bodyguard. The Hitman’s Wife’s Bodyguard heeft na Frank Grillo en Morgan Freeman nu ook Richard E. Grant en Antonio Banderas aan de cast toegevoegd. Grant zal zijn rol uit de eerste film weer oppikken, welke rol Banderas zal gaan spelen is nog niet bekend. Patrick Hughes komt met het vervolg op de 2017 film. De film was geen enorme hit bij de recensenten, maar wel bij de fans, dus het vervolg op de film met Selma Hayek, Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson is geen verrassing. Naast de vier nieuwe namen, zullen deze drie van de eerste film ook terugkeren voor het vervolg. Millennium Films heeft het nieuws van de casting zelf bekend gemaakt. Wanneer de film precies zal verschijnen is nog niet duidelijk.

New year, new angels

Actrice Ella Balinski heeft op Twitter een foto gedeeld van de nieuwe Charlie’s Angels. De reboot van het franchise uit 1976 en 2000 begon productie in september 2018 en wordt in november dit jaar in de bioscoop verwacht. De film wordt geregisseerd door Elizabeth Banks en de nieuwe Angel-rollen zijn voor Balinski, Kristen Stewart en Naomi Scott. Deze foto is de eerste keer dat we de nieuwe Angels op de set zien en het ziet er in elk geval alvast goed uit. Het is nog wel even wachten op officieel materiaal. Dan kunnen we pas echt goed oordelen, natuurlijk. Bekijk de foto alvast hieronder.

Back on the list

NBC heeft Blacklist vernieuwd voor een zevende seizoen. Dit heeft Deadline bekend gemaakt. Ook heeft de gehele cast getekend om terug te keren voor het nieuwe seizoen. De serie is pas halverwege het zesde seizoen en ondanks dat de reacties tot nu toe goed zijn, is zo’n vroege vernieuwing toch redelijk ongewoon. De serie is al vanaf 2013 te zien en laat eigenlijk elk seizoen een blijvende populariteit zien. Het was nog even de vraag of elk van de hoofdpersonen het contract zou verlengen na het zesde seizoen, maar nu dit het geval is, wilde de seriemakers blijkbaar niet langer wachten en snel een vernieuwing regelen. Wanneer het zevende seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend. Het zesde seizoen hervat vanaf 15 maart de afleveringen op de Amerikaanse NBC.

THIS IS NOT A BREAK

Fans blijven hoop houden, maar één van de bedenkers van de populaire 90’s sitcom Friends heeft opnieuw de geruchten over een reboot de grond in gedrukt. In een interview met Rolling Stone liet Martha Kauffman nogmaals weten dat er géén plannen zijn voor een reboot of een reünie. De seriemaker laat weten: “There are several reasons. One, the show is about a time in your life when your friends are your family. It’s not that time anymore. All we’d be doing is putting those six actors back together, but the heart of the show would be gone. Two, I don’t know what good it does us. The show is doing just fine, people love it. It could only disappoint. ‘The One Where Everyone’s Disappointed.'” Fans zullen zich voorlopig dus nog steeds zoet moeten houden met de zoveelste herhaling van alle tien seizoenen.

Previously on Batwoman

De pilotaflevering van The CW’s Batwoman zal plaatsvinden voor de gebeurtenissen van de Arrowverse Elseworlds crossover, waarin het personage werd geïntroduceerd. Dit heeft The Flash’s producer Greg Berlanti aan Deadline laten weten. Hij beschrijft de pilotaflevering als een “origin story that predates the crossover”. Het zal zich dus vooral richten op hoe Batwoman is ontstaan, wat wel vraagtekens plaatst bij de plek die de serie zal gaan innemen binnen de Arrowverse. In de Arrowverse komen DC series als Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow samen in crossover evenementen en korte optredens in elkaar’s series. Als Batwoman niet chronologisch met de andere series mee gaat lopen, zou dit de serie kunnen uitsluiten van toekomstige crossover evenementen. Sowieso is het nog de vraag of Batwoman na de pilotaflevering zal worden opgepikt door The CW, dus voor nu is het sowieso afwachten.

In a flash

En meer Arrowverse nieuws. Meer specifiek, The Flash. Er is namelijk kans dat er grote veranderingen aankomen voor The Flash in het nieuwe, zesde seizoen. Seriemaker Todd Helbing zal zijn functie volgend seizoen niet meer op zich nemen en in plaats daarvan het stokje overdragen aan producent Eric Wallace. Wallace werkt al sinds seizoen vier als producent aan de serie. Helbing is sinds seizoen drie de enige seriemaker, nadat zijn collega Andrew Kreisberg werd ontslagen. Variety laat weten dat Helbing’s vertrek te maken heeft met zijn contract met Warner Bros. Wallace is dus niet onbekend met de serie, wat positief nieuws is voor de fans. Hierdoor is de kans groot dat hij trouw weet te blijven aan wat The Flash zo populair maakt en de serie op de juiste voet kan voortzetten. Het vijfde seizoen is met een nieuwe aflevering elke weet te zien bij Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *