The Night’s Watch: 14 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

It’s bad, man!

Inmiddels heeft hij de rol al weer achter zich gelaten, maar toen hij net was gecast was niet iedereen even blij dat Ben Affleck Batman zou gaan spelen. Zo ook George Clooney. Niet elke Batman in de filmgeschiedenis is goed ontvangen en Clooney’s vertolking in 1997’s Batman & Robin is misschien wel één van de slechtste in de geschiedenis, ondanks dat Clooney natuurlijk een zeer getalenteerde acteur is. Toen zijn Argo-collega de rol dus besloot op zich te nemen, heeft Clooney hem die beslissing ook echt afgeraden. Dat heeft de acteur laten weten in een recentelijk interview met The Hollywood Reporter. “I actually did talk to him about it. I said, ‘Don’t do it,’” vertelde Clooney. “It was only from my experience, which is, you know..” Uiteindelijk luisterde Affleck niet en speelde Batman in Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League en wist hiermee een redelijk succesvolle vertolking van het populaire personage neer te zetten. Inmiddels heeft hij de cape aan de wilgen gehangen, dus het is nu wachten op de volgende persoon die het alterego van Bruce Wayne op zich zal nemen.

The Scarlett Teaser

De seizoensfinale van The Flash zal hinten naar de langverwachte Crisis on Infinite Earths crossover volgend jaar. Dat heeft The Flash seriemaker Todd Helbing laten weten in een interview met TVLine. De crossover staat al langere tijd op de planning en zal waarschijnlijk aan één of meer belangrijke Arrowverse personages het leven gaan kosten. Tot nu toe liggen vooral de sterfgevallen van Supergirl’s Clark Kent of Arrow’s Oliver Queen in de lijn van verwachting. Vooral die laatste lijkt een licht gevaar te zijn, aangezien Arrow rond de crossover ten einde zal komen. Een eerste tipje van de sluier zal dus worden onthuld in de komende Flash aflevering.

Little Rami

Bohemian Rhapsody’s Rami Malek heeft zich bij de cast van Little Things gevoegd. Dat heeft The Wrap bekend gemaakt. Eerder werd al bekend dat ook Denzel Washington een rol in de film zal spelen. De film is geschreven door John Lee Hancock, die ook als regisseur zal functioneren. De film gaat over een dorpse sheriff (Washtington) die zal gaan samenwerken met een rechercheur uit de grote stad om samen een seriemoordenaar op te sporen. Malek zal waarschijnlijk de rol van rechercheur gaan spelen, maar dit is nog niet officieel bekend gemaakt. De opnames zullen in september beginnen. Wanneer de film zal verschijnen is nog niet bekend.

Hello again

Fans vroegen het zich al af, maar de Russo broers hebben laten weten dat Captain America inderdaad de Red Skull tegen is gekomen tijdens het terugbrengen van de Soul Stone. Dat heeft het regieduo verteld in een interview met CinemaBlend. Na de eindstrijd in Avengers: Endgame kreeg Steve Rogers de taak om de zes stenen terug te brengen naar waar ze vandaan kwamen, inclusief de Soul Stone die afkomstig was van Vormir en bewaakt werd door Rogers’ aartsvijand de Red Skull. “He would have to encounter Red Skull,” liet Joe Russo weten. “Nobody knows what the rules are when you return the Soul Stone.” Anthony vulde hem aan met de woorden: “Knowing Red Skull, he probably has a ‘no money back’ policy.” Fans die hoopten dat het terugbrengen van de steen Natasha dus terug zou kunnen halen zullen moeten proberen te leven met hun gebroken harten.

Oops, I did it again

Walt Disney zou werken aan een reboot van Honey, I Shrunk The Kids. Dat heeft SlashFilm laten weten. De film zal geen gewone remake worden, maar een soort vervolg op de originele film uit 1989. De nieuwe film zou Shrunk moeten gaan heten en een hoofdrol gaan kennen van Josh Gad als Nick Szalinski, de zoon van Wayne. Hij zou in de voetstappen van zijn vader zijn gevolgd en totaal niets geleerd hebben van zijn fouten, om vervolgens als wetenschapper zijn eigen kinderen te krimpen. De film zal niet voor Disney+ zijn, maar voor het grote scherm. Er is nog geen regisseur aan het project verbonden.

CoffeeGate

Niet alleen Sansa Stark legt alle schuld altijd by Danearys Targaryen, ook Sophie Turner doet het graag bij Emilia Clarke. Hun alteregos zijn niet bepaald goede vrienden in het laatste seizoen van Game of Thrones, maar rondom het Coffee Gate schandaal beginnen er nu ook buiten het scherm om slachtoffers te vallen. In een interview tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon liet Turner weten dat het hele Starbucks drama Clarke’s schuld was. Voor degenen die het gemist hebben, in de vierde aflevering van het laatste seizoen van de historische HBO serie was er een Starbucks beker in beeld te zien, wat online natuurlijk voor een hoop oproer zorgde. Tijdens het interview gaf een fan Turner de schuld van het voorval, waarna de actrice met zoveel mogelijk bewijs probeerde aan te tonen dat het niet haar maar Emilia Clarke’s schuld was. Bekijk de video hieronder. De koffieproblemen beginnen rond 2:04.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *