The Night’s Watch: 15 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Hannazon

Amazon heeft Hanna vernieuwd voor een tweede seizoen. Dit is bekend gemaakt door The Wrap. Het eerste seizoen van de serie verscheen op 29 maart op de online streamingsdienst van Amazon. Dit is dus zelfs voor streamingplatforms een snelle vernieuwing, wat alleen maar kan betekenen dat de serie goed aanslaat bij de fans en zelfs nieuwe kijkers aantrekt. De serie vertelt het verhaal van een jong meisje dat wordt getraind door haar vader om de CIA te slim af te kunnen zijn, terwijl ze erachter probeert te komen wie ze werkelijk is. De vernieuwing werd door Amazon zelf bevestigd op Twitter. Bekijk het bericht hieronder.

The Mandalorian: Part 1

Slecht nieuws voor de mensen die hoopten The Mandalorian gelijk te kunnen bingen zodra Disney+ online komt. Het hele eerste seizoen zal niet meteen beschikbaar zijn bij de lancering van de platform, ondanks dat dit eerst wel gedacht werd. Alleen de eerste aflevering zal op het platform staan als deze online komt in november. Dit werd bekend gemaakt door Entertainment Weekly’s Anthony Breznican op Twitter. Veel streamingsdiensten laten seizoenen in hun geheel verschijnen. Of Disney+ dit helemaal niet zal doen, of dat The Mandalorian de uitzondering zal zijn is nog niet bekend. Bekijk het bericht hieronder.

Waitheworld

HBO’s Westworld heeft Lena Waithe in een nog onbekende rol aan de cast toegevoegd. Dit is bekend gemaakt door Entertainment Weekly. Waithe is vooral bekend als schrijver, maar heeft ook in series als This Is Us gespeeld. Er zijn sowieso nog weinig details bekend over het derde seizoen van Westworld, behalve dat de opnames afgelopen maand zijn begonnen. De serie zal waarschijnlijk minder aflevering hebben dan het tiendelige tweede seizoen en ook minder complex zijn, na de hoge mate van kritiek over de complexiteit van het tweede seizoen. Westworld kent hoofdrollen voor onder andere Evan Rachel Wood, Thandie Newton en Jeffrey Wright. Eerder werd ook Aaron Paul al aan de cast toegevoegd.

NCBS

CBS heeft NCIS vernieuwd voor de serie’s zeventiende seizoen. NCIS is al sinds 2003 op televisie te zijn en heeft geleid tot twee spin-offs. Het nieuws van de vernieuwing werd door Variety bekend gemaakt. Van de cast zijn Mark Harmon en David McCallum in alle 378 aflevering van de serie te zien geweest. Na zestien seizoenen is de serie nog steeds een groot succes. De vernieuwing is dan ook geen verrassing.

Very good, girls

Nog meer vernieuwingsnieuws, NBC heeft Good Girls vernieuwd voor een derde seizoen. Ook dit werd bekend gemaakt door Variety. Het nieuwe seizoen verscheen begin maart. Het tweede seizoen van de serie had ook een vroege vernieuwing. De serie, die hoofdrollen kent voor Christina Hendricks, Mae Whitman en Retta, drie bijstandsvrouwen die een supermarkt beroven. Naast de drie vrouwen zijn ook onder andere Reno Wilson, Manny Montana en Matthew Lillard in de serie te zien. Er zijn nu zes afleveringen van het tweede seizoen uitgezonden. Wanneer het derde seizoen zal verschijnen is nog niet bekend.

Veel in haar mars

De eerste teaser trailer voor Veronica Mars maakt bekend dat Veronica op 26 juli haar terugkeer maakt naar Hulu. Het slechte nieuws voor ons is echter wel dat dit niet bekend maar of en wanneer de revival onze kant op zal komen. Hulu is bij ons (nog) niet te verkrijgen, dus het is afwachten wie de rechten zal krijgen. Veronica Mars keert met de oorspronkelijke cast terug in een achtdelige miniserie, nadat de serie jaren geleden na drie seizoenen vroegtijdig tot een einde kwam. Fans van de serie bleven echter actief, wat er uiteindelijk toe leidde dat Hulu een helpende hand uitstak en de serie terughaalde. Bekijk hieronder de teaser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *