The Night’s Watch: 15 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Family Gay

Fox’s Family Guy gooit het voortaan licht over een andere boeg om kijkers zich meer op hun gemak te doen voelen. Met ingang van het nieuwe zeventiende seizoen gaat de serie het aantal homoseksuele grappen flink naar beneden brengen. In de lange tijd dat de serie loopt heeft het veel grappen gemaakt rondom het personage Stewie en zijn vermeende homoseksualiteit en producer Rich Appel legt uit dat die aanpak dateert uit een andere tijd. “The climate is different, the culture is different and our views are different. They’ve been shaped by the reality around us, so I think the show has to shift and evolve in a lot of different ways,” aldus Appel. De serie kondigde de verandering zelf aan tijdens hun laatste aflevering tegen een cartoon versie van de Amerikaanse president Donald Trump.

Onmogelijk lang

Het lijkt een onmogelijke missie om het Mission Impossible franchise nog langer uit te breiden, maar ze blijven het toch proberen. Na zes succesvolle films komen film zeven en acht er nu ook aan, onder leiding van regisseur Christopher McQuarrie, die ook verantwoordelijk was voor de afgelopen twee delen, Rogue Nation en Fallout. Na de oorspronkelijke trilogie werd een nieuw tijdperk ingeluid door Ghost Protocol regisseur Brad Bird, maar de films stegen pas echt naar nieuwe hoogte dankzij McQuarrie die na Rogue Nation de eerste regisseur werd die terugkeerde voor de volgende film. Volgens Variety komt hij dus ook terug voor de volgende twee delen, die tegelijkertijd zullen worden opgenomen. Dat belooft een hoop goeds.

West Side High

Steven Spielberg is bezig zijn cast samen te stellen voor de hermaak van de populaire Broadway klassieker West Side Story. De show, die al sinds 1957 op Broadway te zien is, werd in 1961 als film gemaakt, waarna het meerdere Oscars won. Spielberg gaat de film nu in een moderner jasje steken en heeft al een bijzondere keuze gemaakt voor de rol van Maria, namelijk de 17-jarige Rachel Zegler die via een open auditie een video in had gestuurd. Daarnaast zijn er al keuzes gemaakt voor de rollen van Bernardo (David Alvarez), Anita (Ariana DeBrose), Chino (Josh Andrés Rivera), Tony (Ansel Elgort) en Valentina (Rita Moreno). Het verhaal is gebaseerd op dat van Romeo en Juliet en draait om twee mensen uit rivaliserende groepen die verliefd op elkaar worden. De film wordt eind 2019 verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *