The Night’s Watch: 15 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Star collector

Tweevoudig castingnieuws van NBC’s Lincoln, de serie gebaseerd op de boeken van Jeffrey Deaver en de film The Bone Collector. The Bone Collector kwam uit in 1999 en had hoofdrollen voor Denzel Washington, Angelina Jolie en Queen Latifah. Grimm’s Russell Hornsby heeft de titelrol van Lincoln Rhyme bemachtigd, een legendarische forensische criminoloog, die verlamd is geraakt tijdens een ongeluk in zijn zoektocht naar een seriemoordenaar. In de film werd deze rol gespeeld door Denzel Washington. Angelina Jolie’s rol, Amelia Sachs, zal worden gespeeld door Arielle Kebbel, die onder andere bekend is als Lexi uit The Vampire Diaries, een jonge agente die de nieuwe partner wordt van Rhyme. Het nieuws van de castings werd bekend gemaakt door Deadline. Eerder werd ook al bekend dat Michael Imperioli was gecast in de rol van Rick Sellitto. Deze casting is wel allemaal nog ‘slechts’ voor de pilotaflevering, dus we moeten de resultaten daarvan afwachten om te weten of wij de serie ook echt te zien zullen krijgen.

Niet zo vol huis

Het lijkt erop dat de gearresteerde Lori Loughlin op het verkeerde paard heeft gewed. Nadat de actrice werd ontslagen door Hallmark Channel, meldt Deadline nu ook dat ze waarschijnlijk niet terug zal keren naar Netflix’ Fuller House. Loughlin werd gearresteerd als deel van een gigantisch omkoopschandaal. Desperate Housewives’ Felicity Huffman werd ook gearresteerd, net als Loughlin’s man. Bij Hallmark Channel had Loughlin ook al twee projecten lopen die nu zijn komen te vervallen. Het zal ook niet ingewikkeld zijn om haar uit Fuller House te laten verschijnen, aangezien het vijfde seizoen van de serie nog geschreven moet worden en Loughlin was sowieso al geen deel van de vaste cast. Er is door Netflix overigens nog geen officiële uitspraak over gedaan, dus het blijft voor nu afwachten.

Back to Newark

We weten eindelijk wanneer The Sopranos film uit zal komen. De film zal een voorloper worden op HBO’s The Sopranos uit 1999. Het project heeft ook een nieuwe titel gekregen. De film, die eerst The Many Saints of Newark zou gaan heten, gaat nu gewoon onder de simpele naam Newark. The Wrap heeft nu laten weten dat de film eind september 2020 in de bioscoop zal gaan verschijnen. De film zal zich gaan richten voorgeschiedenis van Tony Sopranos in de jaren ’60. De film zal rollen kennen voor onder andere Micheal Gandolfini (de zoon van), Ray Liotta, Jon Bernthal, Vera Farmiga, Alessandro Nivola en John Magaro. De productie van de film moet nog beginnen. Dan zullen er ook meer plotdetails beschikbaar worden.

Last Mark on Earth

Netflix heeft Star Wars’ Mark Hamill toegevoegd aan de stemmencast van The Last Kids on Earth, een geanimeerde serie gebaseerd op de boeken van Max Brallier. Er zijn tot nu toe vier boeken uitgebracht in de serie die het verhaal vertelt over een zombie-uitbraak en hoe de 13-jarige Jack Sullivan zich staande houdt in deze nieuwe wereld. In februari 2018 kondigde Netflix aan er een serie over te gaan maken. The Wrap heeft nu laten weten dat naast Catherine O’Hara en Rosario Dawson nu ook Mark Hamill zijn stem zal gaan lenen voor de serie. Het is nog niet bekend wanneer de serie beschikbaar zal zijn op Netflix.

Oeps, vergeten

Marvel had wat recht te zetten. Gisteren werd naast een nieuwe trailer van Avengers: Endgame ook de poster bekend gemaakt, maar fans kregen al snel door dat er daar iets mistte. De naam van Danai Gurira, die naast de rol van Okoye in Black Panther en Infinity War ook bekend is van The Walking Dead, was namelijk van de poster gelaten, terwijl de actrice wel op de poster te zien is. Dit zorgde natuurlijk voor woede van fans online, die dit (terecht) onterecht vonden. Gelukkig was Marvel het hier geheel mee eens en postte al snel de nieuwe poster, deze keer wel met Gurira erop, en de verontschuldiging dat ze de verkeerde poster hadden verspreid en dat Gurira’s naam er uiteraard op hoorde. Bekijk hieronder de nieuwe poster.

Civil War 2.0

Laat het maar aan Robert Downey Jr. en Chris Evans over om Civil War gaande te houden. Deze keer is het Chris Evans die via Twitter olie op het vuur gooide. Toen Downey Jr. fanart plaatste, waarin Steve Rogers Tony Stark beschermt met zijn schild, liet Evans de kans niet voorbij gaan om Downey eraan te herinneren dat het ‘Stark’s schild’ is, iets dat Downey’s personage Tony Stark tegen Evans’ Steve Rogers zei aan het einde van Captain America: Civil War uit 2016. Het conflict van de film brak de Avengers uiteen, een probleem dat doorging tot Avengers: Infinity War en de Avengers kwetsbaarder maakte voor de aanval van Thanos. Rogers en Stark zijn op het scherm nog steeds niet herenigd, dus technisch gezien is het conflict nog steeds gaande. En dus wordt dat op Twitter voortgezet. Bekijk hieronder de tweets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *