The Night’s Watch: 15 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Nanny McPhee, we need you

Emma Thompson is in gesprek om zich bij de cast van Disney’s live action Cruella te voegen. Dit heeft Variety laten weten. Om welke rol het zou gaan, is nog niet bekend. Er is ook nog weinig bekend over het plot van de film, wat ook niet veel ruimte laat voor speculatie. Thompson is natuurlijk een actrice van wereldklasse, dus er is geen twijfel over mogelijk dat ze een goede toevoeging aan de cast zal zijn, in welke rol ze dan ook zal verschijnen. Cruella zal naar verwachting gaan over het achtergrondverhaal van 101 Dalmatians slechterik Cruella de Vil. Een mogelijke rol zou dus kunnen zijn de rol van Cruella’s moeder. Het is wel al bekend dat de hoofdrol zal worden gespeeld door Emma Stone, waardoor de toevoeging van Thompson het een sterke Emma film zal maken.

Dat lijkt me super, man

Het is al bekend dat Tyler Hoechlin’s Clark Kent niet meer in het vierde seizoen van Supergirl te zien zal zijn, aangezien zijn personage momenteel op een andere planeet zit. Maar dat bekend niet dat met de introductie van Lex Luthor in dit seizoen, de acteur er niet naar uitkijkt om zijn personage het op te laten nemen tegen Superman’s aartsvijand. In een interview met ComicBook laat Hoechlin weten: “I mean, I feel like it’d be ridiculous not to hope to go up against Lex Luthor. So that would be awesome, that would be so cool working with Jon [Cryer], who I’ve met briefly once or twice. That would be a lot of fun. So in other words, I think it would be a blast to do that. That’s one of the, obviously, the greatest rivalries in storytelling. So it would be very fun.” Hopelijk biedt het volgende seizoen meer mogelijkheden voor een gevecht tussen de rivalen.

Running back

Het derde seizoen van Marvel’s Runaways is officieel begonnen aan de opnames. Dat heeft de serie zelf op Twitter laten weten. Voor het nieuwe seizoen zullen de bekende gezichten en hun ouders terugkeren en het seizoen zal tien afleveringen gaan tellen. Het eerste seizoen telde er ook niet, maar in het tweede seizoen werd dit aantal verhoogd naar dertien. Het is niet bekend of er een specifieke reden is dat het aantal nu weer terug is gebracht naar de oorspronkelijke tien. Er is helaas nog niet veel bekend over het plot van het nieuwe seizoen of wanneer de serie zal verschijnen, maar nu de productie van start is gegaan zal meer informatie hopelijk spoedig volgen. Bekijk de tweet hieronder.

Bond. Hurt Bond.

Slecht nieuws voor James Bond fans. De productie van Bond 25 is stil komen te liggen nadat Daniel Craig gewond is geraakt op de set. Dit heeft Variety laten weten. De acteur zou gewond zijn geraakt tijdens een sprint in Jamaica en naar de Verenigde Staten zijn teruggebracht om foto’s te laten maken, omdat hij teveel last zou hebben gehad van zijn enkel. De verwondingen schijnen mee te vallen, dus de opnames zouden in de loop van de week weer opgepakt moeten worden. Veel vertraging zal de film dus niet oplopen, tenzij de verwondingen toch erger blijken te zijn dan nu wordt ingeschat.

Out with a bang

Na Endgame en (in ergere mate) Game of Thrones zou het niet verbazend zijn als seriemakers inmiddels een beetje extra bezorgd worden wanneer ze een grootschalig franchise af moeten sluiten, aangezien fans niet te pruimen zijn wanneer ze het er niet mee eens zijn. Chuck Lorre, de bedenker van The Big Bang Theory, maakt zich er echter niet zo’n zorgen over. Dat heeft de seriemaker laten weten tijdens een interview met The Wrap. “A large percentage of the audience will hate what you do no matter what you do,” laat Lorre weten. “So at this point I can basically relax about how it’s going to be received.” Hij vulde zijn antwoord nog aan met de woorden: “People’s expectations are their expectations, and some people will like what you’ve done and how you brought the show in for a landing and others will not. That’s just built into the equation.” The Big Bang Theory zal vanavond in Amerika na twaalf seizoenen ten einde komen. Morgen zullen we dus weten hoe het publiek het heeft ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *