The Night’s Watch: 16 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Greater heights

Lin Manuel-Miranda’s Into The Heights heeft wat toevoegingen gedaan aan de cast. De Broadway hit wordt aangepast tot filmmusical, onder het toeziend oog van Miranda, en is inmiddels druk bezig de cast op orde te maken. Deadline maakte bekend dat Jimmy Smits, Olga Merediz en Gregory Diaz zijn toegevoegd aan de cast. Zij voegen zich bij de al bestaande cast van onder andere Leslie Grace, Melissa Barrera en Corey Hawkins. De film wordt om 2020 verwacht.

Guide to Netflix Hunting

Netflix werkt aan een verfilming van Joe Ballarini’s A Babysitter’s Guide to Monster Hunting. Dit heeft Deadline bekend gemaakt. Rachel Talalay zal de regie op zich gaan nemen. Het doel is om de film dezelfde familiefilm vibe te geven als de boeken. Het eerste boek in de serie kwam uit in 2017, in 2018 volgde deel 2. Het derde boek zal in juli dit jaar uitkomen. Het is nog niet duidelijk of Netflix van plan is om er drie losse films van de maken, of een losstaande film.

Winning the game

Het was te verwachten, maar Game of Thrones heeft met de eerste aflevering van het laatste seizoen weer kijkcijferrecords gebroken. Dit werd door HBO zelf bekend gemaakt. Dit seizoen zal de afsluiting worden van het grootschalige saga dat in de boeken van George R.R. Martin is begonnen en de verwachtingen van de fans waren dan ook hoog gespannen. Ook programma’s die rondom Game of Thrones werden uitgezonden kenden een zichtbare boost in kijkcijfers. Dat is nou de kracht van de throne. Nu is het afwachten hoe de rest van het seizoen het zal gaan doen.

Marvelous Mr Brown

Marvelous Mrs Maisel heeft Sterling K. Brown toegevoegd aan de cast van het derde seizoen. Dit heeft de acteur zelf aangekondigd via Twitter. Brown is voornamelijk bekend van zijn rol in NBC’s This Is Us. Bekijk het bericht hieronder.

Avayeoh

Ook de cast van de Avatar vervolgen breidt zich uit. The Hollywood Reporter maakte bekend dat Michelle Yeoh aan de cast is toegevoegd. Ze zal de rol van wetenschapper Karina Mogue gaan spelen. Regisseur James Cameron liet weten: “Throughout her career, Michelle has always created unique and memorable characters. I look forward to working with her to do the same thing on the Avatar sequels.” De tweede Avatar film wordt in 2020 in de bioscoop verwacht.

From Smallville to Central City

The CW’s Supergirl had een terugkeer kunnen zien van Smallville’s Tom Welling naar de rol van Clark Kent. Het tweede seizoen over de girl of steel introduceerde het familielid uiteindelijk in de vorm van Teen Wolf’s Tyler Hoechlin, die een prima vertolking neer wist te zetten, maar het had net zo goed het vertrouwde gezicht van Tom Welling kunnen zijn. Welling liet tijdens een panel in Nieuw Zeeland namelijk weten dat hij de rol wel aangeboden had gekregen, maar hem had afgeslagen. Dit is bekend gemaakt door CBR. Uiteindelijk heeft het prima uitgepakt met Hoechlin, maar het was wel leuk geweest om Welling nogmaals in de cape te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *