The Night’s Watch: 16 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Dinosaurs in the wild

Iedereen die Jurassic World 2 nog niet heeft gezien wil dit stukje wellicht even overslaan, maar regisseur Colin Trevorrow heeft wat meer duidelijkheid geboden over wat we kunnen verwachten van het laatste deel van de trilogie. Velen verwachten een Godzilla situatie, waarin de dinosauriërs steden terroriseren, maar Trevorrow heeft in een interview met Jurassic Outpost laten weten dat dit niet het geval zal zijn. JW3 pakt op waar het tweede deel is gebleven, met de dinosauriërs los in het wild, maar dat is dan ook precies hoe het zal zijn. Trevorrow legt uit dat in plaats van monsters die mensen terroriseren de dino’s zich meer gewoon zullen gedragen als roofdieren in het wild. Dus zoals wanneer leeuwen, beren en andere roofdieren zich in zulke situaties zullen gedragen. Alleen zijn dinosauriërs dan een stuk dodelijker, gok ik zo. Ik ben benieuwd.

Guys and Murder Dolls

Griezelfans opgelet, Annabelle 3 is onderweg! Het twitteraccount van ConjuringFilms heeft laten weten dat de opnames van Annabelle 3 officieel zijn afgerond. Ze vertellen erbij dat de film volgend jaar in de bioscoop te zien zal zijn. In Annabelle 3 komt de kwaadaardige op terecht bij Ed en Loraine Warren. Hun dochter Judy (McKenna Grace) komt erachter wat de pop precies kan doen. De cast bestaat verder nog uit Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Iseman, Katie Sarife, Steve Coulter en Alison White. De film wordt het derde deel van de Annabelle reeks en het zesde onderdeel van de Conjuring wereld.

Back Downto(w)n

Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor Downton Abbey fans. Nog een paar maandjes wachten en dan kunnen we eindelijk de film gaan bewonderen. Voor nu moeten we het nog even doen met een tekstloze teaser trailer, die ons wat bekende beelden biedt van het leven binnen Downton Abbey. De letters op het scherm lezen: ‘Volgend jaar… bent u uitgenodigd… voor het filmevent… in de bioscopen…’ Downton Abbey volgde van 2010 tot 2015 het leven van de Crawleys en hun personeel binnen het gelijknamige landgoed, jaren waarin de familie veel ups en downs kenden, en wij met hen. De serie won maar liefst 15 emmy’s en was 69 keer genomineerd, het hoogste aantal nominaties voor een niet Amerikaanse serie ooit. Van de oude cast keren in elk geval Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Maggie Smith en Hugh Bonneville terug. De cast wordt aangevuld door namen als David Haig, Tuppence Middleton en Kate Phillips. Volgens de laatste berichten zouden wij de film rond 13 september kunnen verwachten. Ik kan in elk geval niet wachten. Kijk hier de teaser trailer van Downton Abbey:

Ammonite

We kunnen weer in onze handjes knijpen met de bekendmaking van de opkomende film Ammonite. In de film, waarvan de opnames volgende maand beginnen, zullen Kate Winslet en Saoirse Ronan naast elkaar spelen in een historische romance. Dit is bekend geworden via Deadline. De film speelt zich af in een Engels dorpje rond 1820, waarin een onverwachte liefde ontstaat tussen paleontoloog Mary Anning en de Londense vrouw van hogere klasse voor wie ze onverwacht zuster moet spelen. De film wordt geschreven en geregisseerd door Francis Lee, die vorig jaar bekend werd met ‘God’s Own Country’. Verwacht wordt dat de productie rond maart 2019 zal beginnen.

Cats: The Movie

De opnames voor de filmadaptie van Cats: The Musical zijn eindelijk van start gegaan, heeft Universal Pictures laten weten. Onder leiding van regisseur Tom Hooper is het project, waar hij al sinds 2016 aan verbonden is, dus eindelijk echt begonnen. Ondanks de langzame start, begon de film afgelopen zomer vorm te krijgen toen Taylor Swift, Ian McKellen, James Corden en Jennifer Hudson allemaal hoofdrollen wisten te bemachtigen. Sindsdien hebben ook namen als Idris Elba en Judi Dench zich aan het project gelinkt, wat dus al een hoop goeds beloofd. Daarnaast is ook bekend geworden dat de film rond december volgend jaar wordt verwacht. Cats vertelt traditioneel het verhaal van de Jellicles, een groep katten die de Jellicle Keuze moeten maken en moeten beslissen wie van hen naar hemel mag om helemaal vernieuwd terug te komen. Oké, het plot is nogal onzinnig. Maar de musical is al jaren een enorm succes, dus we mogen ook echt wel hoge verwachtingen hebben van de film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *