The Night’s Watch: 16 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Who you gonna call?

Er komt een nieuwe Ghostbusters film, die een vervolg zal zijn op de gebeurtenissen van de originele films uit 1984. De film zal worden geregisseerd door Juno regisseur Jason Reitman. Dit vertelde Reitman zelf aan Entertainment Weekly. De film zal de gebeurtenissen van de film uit 2016, die kolossaal flopte, negeren en verder gaan waar de originele films gebleven waren. Reitman vertelde tegen EW: “The film is the next chapter in the original franchise. It is not a reboot. What happened in the ’80s happened in the ’80s, and this is set in the present day.” Jason Reitman is de zoon van Ivan Reitman, die de eerste film regisseerde.

Rated Widow

De kans bestaat dat de aankomende Black Widow film Marvel Studios’ eerste R-rated film zal worden. Na het succes van Deadpool zijn de studio’s toch al wat minder bang om hun films een wat hogere leeftijdsgrens te geven en Black Widow’s achtergrond leent zich er natuurlijk wel voor. Recente tweets van The Hashtag Show’s Charles Murphy waren de eerste indicatie dat de mogelijkheid werkelijk op de tafel ligt. Of het werkelijk gaat gebeuren is natuurlijk een tweede verhaal, maar als je het als studio toch een keer gaat doen is het verhaal van de befaamde Russische spion met een hoop ‘rood in haar boekje’ natuurlijk wel een geschikte plek.

Game of withheld footage

Tot nu toe zijn de trailers van het achtste seizoen van Game of Thrones erg beperkt geweest, want behalve de clip van twee seconden in de algemene HBO trailer hebben de beelden die naar buiten zijn gebracht nog helemaal niks van de werkelijke afleveringen laten zien. Het promotiemateriaal bevat alleen wat cryptische hints naar het verloop van het seizoen, tot nu toe dan. Producers David Beinoff en D.B. Weiss hebben aan Entertainment Weekly laten weten dat er echt echte beelden aankomen, al zouden ze die liever niet geven. “I wish there were no trailers. I just want somebody to say, ‘Trust me, go see this.’” aldus Weiss. Het nieuwe en laatste seizoen van GOT is vanaf 9 april op HBO te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *