The Night’s Watch: 17 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Civil War 2.0

Chris Evans en Tom Holland komen weer samen op het kleine scherm terecht in de nieuwe aankomende Netflix film The Devil All The Time. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock uit 2011 en vertelt het verhaal van een seriemoordend stel, een twijfelende priester en een corrupte sheriff, wiens levens elkaar raken gedurende de periode van na de Tweede Wereldoorlog tot in de jaren ’60. Naast Evans en Holland bestaat de cast ook uit Robert Pattinson, Bill Skarsgård, Eliza Scanlen, Mia Wasikowska en Gabriel Ebert. De film zal worden geregisseerd door Antonio Campos en de productie begint in februari. Wanneer de film te zien zal zijn is nog niet bekend. Netflix maakte het nieuws van de film zelf bekend op Twitter.

The witches will Hathaway

Anne Hathaway is gecast in de aankomende Robert Zemeckis verfilming van het Ronald Dahl boek The Witches. Het boek is al eerder verfilmd door Nicolas Roeg in 1990, maar die film flopte en werd later ook afgewezen door Ronald Dahl die het niet eens was met de veranderingen van het einde. Nu gaat Zemeckis het opnieuw proberen met het verhaal over een jongen opgevoed door zijn oma, een voormalig heksenjager, dat hem regelmatig verhalen verteld over haar aanvaringen met heksen. Als de twee op vakantie per ongeluk een heksenconventie inlopen vangen ze woord op van het plan van de Opperheks om alle kinderen op de wereld uit te roeien. Voor de rol van de Opperheks heeft Zemickis dus in elk geval al Anne Hathaway gevonden, die al haar kwaadaardigheid aan zal moeten spreken om deze rol goed neer te zetten. Het nieuws van de casting werd bekend gemaakt door Variety.

Doctor who??

Doctor Who’s Catherine Tate zou een terugkeer naar de show wel zien zitten. Ze was als de tiende Doctor’s compagnon Donna Noble in de serie te zien van 2006 tot 2010 en had uiteindelijk een hartbrekend einde toen David Tennant’s Doctor haar herinneringen aan hem moest wissen om haar leven te redden, na jaren goede vriendschap. Negen jaar later praat ze tijdens The Jason Manford Show over een mogelijke terugkeer: “It wouldn’t be up to me because you can’t just turn up on the set uninvited. They don’t like it. But that would be nice. I haven’t tried. Probably all the security would still remember me.” Laten we hopen dat het lukt.

De gebochels zijn verhoord

En daar is de volgende Disney live action film. Deze keer gaat het om The Hunchback of Notre Dame. Natuurlijk een klassieker die absoluut wel wat meer aandacht mag krijgen, maar tot nu toe zijn de meningen over de live action films erg verdeeld en de films worden er niet altijd beter van. Maar goed, wellicht dat deze film beter wordt. De eerste naam die aan het project gekoppeld wordt is in elk geval al veelbelovend. Het zou gaan om Frozen’s Josh Gad, meldt Deadline. Gad’s meest bekende optreden binnen Disney was die van Olaf in Frozen, maar hij verscheen ook in de live action van Beauty and the Beast en in verschillende Broadway shows. In Hunchback zou Gad naast een rol als producer ook de hoofdrol van Quasimodo op zich nemen. Er zijn nog geen officiële aankondigingen over gemaakt, maar het mag duidelijk zijn dat Gad zo’n rol naar nieuwe hoogten zou kunnen tillen. Wanneer de film te zien zou kunnen zijn is ook nog niet duidelijk, Hunchback moet achteraan aansluiten bij een lange rij aan live action films die nog in de maak zijn.

What you gonna watch?

Gisteren werd pas de aankondiging gedaan dat Jason Reitman een derde Ghostbusters film zou gaan maken, maar er is nu al een teaser trailer te kijken, met dank aan Entertainment Weekly. De film zal naar verwachting in 2020 te zien zijn een direct vervolg zijn op de eerste twee films, die gemaakt werden door Jason Reitman’s vader Ivan. Hierbij worden de gebeurtenissen van de film uit 2016 genegeerd. De opnames van de film zijn nog niet begonnen, dus de beelden uit de teaser trailer zijn apart opgenomen en zullen hoogstwaarschijnlijk niet in de film te zien zijn. Toch is het leuk om alvast een glimp op de vangen van de jongere Reitman’s visie. Bekend is dat de film zal draaien om vier tieners, twee jongens en twee meisjes, die waarschijnlijk de rol van Ghostbusters over zullen nemen. Kijk hieronder de teaser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *