The Night’s Watch: 17 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Racing back

Michelle Rodriguez zal toch terugkeren voor The Fast and the Furious 9. Rodriguez is sinds de eerste film een belangrijk onderdeel geweest van het franchise, maar kondigde na 2017’s The Fate of the Furious aan niet terug te keren voor de negende film tenzij de vrouwen binnen het franchise eindelijk de aandacht kregen die ze verdienden. Nu laat Bloomberg weten dat Rodriguez heeft ingestemd om terug te keren, maar pas nadat de film een vrouwelijke schrijver aan de crew had toegevoegd. “I felt like there was not enough of a female voice in the franchise,” liet de actrice aan Bloomberg weten. Fast 9 staat voor 2020 op de planning.

Lange crisis

Het Crisis on Infinite Earths crossover evenement van The CW’s DC shows zal over vijf uur verspreid plaatsvinden. Dit is bekend geworden via ComicBook. Dat het hele evenement vijf uur duurt is geen verrassing, aangezien er vijf series bij betrokken zullen zijn: Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow en Batwoman. Wat mysterieus is aan de melding is wat er aan toegevoegd is. Bekend is geworden dat het evenement “5 hours over 2 quarters” zal zijn. Wat de ‘2 quarters’ inhouden is nog niet helemaal duidelijk. Het zou wellicht kunnen betekenen dat het in twee delen komt, maar hier is verder niks over bekend gemaakt. Het nieuws komt naar buiten samen met een eerste poster. Bekijk de tweet hieronder.

Love to hate

De romcom The Hating Game heeft Lucy Hale en Robbie Amell aan de cast toegevoegd. The Hating Game is een verfilming van het boek van Sally Thorne uit 2016. De romcoms maken een grote terugkeer de laatste jaren en The Hating Game is de volgende toevoeging aan een lange rij aan populaire nieuwe films. Deadline heeft het nieuws van de casting bekend gemaakt. De film gaat over de goedaardige en hardwerkende Lucy Hutton, die haar integriteit moet zien te behouden in een strijd tegen werkvijand Joshua Templeman, wat lichtelijk gecompliceerd wordt door de groeiende aantrekkingskracht tussen hen. De film zal worden geregisseerd door Peter Hutchings. Wanneer The Hating Game in de bioscoop zal verschijnen is nog niet bekend.

I came, I Saw, I rebooted

Chris Rock is bezig met een reboot van Saw, dat voor 2020 op de planning zal staan. Dit heeft Variety bekend gemaakt. “I’ve been a fan of Saw since the first film in 2004,” liet Rock weten. “I am excited by the opportunity to take this to a really intense and twisted new place.” De eerste Saw film kwam uit in 2004 en ging over een seriemoordenaar die zijn slachtoffers in vallen liet lopen om hun overlevingsinstincten te testen. De reboot zal het verhaal helemaal terugbrengen naar het begin. Het eerste deel van de reboot zal in oktober 2020 verschijnen.

Dark Predictions

Slecht nieuws voor de X-Men: Dark Phoenix lijkt af te stevenen op het slechtste X-Men openingsweekend ooit. The Hollywood Reporter heeft ingeschat dat Dark Phoenix slechts 50 miljoen zal ophalen in het eerste weekend. Tot nu toe was The Wolverine uit 2013 de film met de laagste opening, die haalde slechts 53 miljoen op in het eerste weekend. Dark Phoenix zal daar naar verwachting dus nog onder scoren. Dat is natuurlijk zonde, aangezien de film het X-Men franchise zoals we het kennen zal afsluiten nu de Fox en Disney deal rond is. Disney heeft aangekondigd na Dark Phoenix de X-Men te gaan hercasten. Dit is dus de laatste keer dat we van onze huidige X-Men kunnen genieten. De lage inschatting kan ook iets te maken hebben met wat er al aan superheldenfilms is uitgekomen dit jaar. Met Captain Marvel en Avengers: Endgame als twee van de meest geanticipeerde films ooit uitkomend in maart en april hebben veel fans misschien even genoeg van superhelden. De strijd is in elk geval nog niet gestreden, want dit is slechts een verwachting. Dark Phoenix komt in de eerste week van juni uit. Pas daarna weten we echt wat de film heeft opgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *