The Night’s Watch: 18 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Come into my swamp

Mike Myers zal meerdere personages gaan spelen in aan aankomende Netflix komedieserie. Dit werd bekend gemaakt door Variety. Myers is op het gebied van films vooral bekend voor zijn werk als Austin Powers en het inspreken van de stem van Shrek, maar heeft ook al een grote loopbaan als komediant op zijn naam staan. Myers komt nu naar Netflix met een nieuwe komedieserie, waar hij zelf ook producent van zal zijn. Netflix heeft zes afleveringen van de nog naamloze serie besteld. Plotdetails zijn nog niet bekend, Variety liet alleen weten dat Myers zelf meerdere rollen in de serie zal gaan spelen. “I love creating characters and Netflix has given me a fantastic playground to play in,” liet Myers weten.

Not Borth of it yet

We kunnen nog veel gaan verwachten uit de wereld van Shazam. Actrice Michelle Borth kreeg namelijk een vijf-film-deal van Warner Bros voorafgaand aan de film. Dit liet de actrice weten in een recentelijk interview met Parade. Sowieso had de actrice een bijzonder castingproces. “I had never gotten a role from one taped audition, let alone a five-picture deal with Warner Bros. from a one-tape audition,” liet ze weten. In Shazam verandert de veertienjarige Billy Batson in een volwassen superheld na eeuwenoude krachten te hebben ontvangen. Ondanks de redelijk lage opening, doet de film het goed. Een vervolg is al in aantocht en blijkbaar heeft Warner Bros dus grote plannen voor de toekomst van Shazam.

JOHN CENA

Het lijkt erop dat John Cena deel zal gaan uitmaken van The Suicide Squad, het vervolg/remake (we zijn er nog niet uit) op de film uit 2016 onder leiding van James Gunn. Variety laat weten dat Cena in gesprek is om zich bij de cast te voegen in een nog onbekende rol. Hij zou dan, na Idris Elba, het tweede nieuwe castlid worden van de film, samen met een aantal terugkerende acteurs uit de eerste film. De rol zou dezelfde zijn als eerst gepland was voor Dave Bautista, die het door planningsproblemen niet kan halen. Geruchten gingen dat Bautista de rol van Peacemaker zou gaan spelen, dus dit zou dan overgaan op Cena. De film wordt in augustus 2021 in de bioscoop verwacht.

Deadpool stays

Met de overkoop van Fox door Disney, en hiermee ook de rechten voor de superhelden die in handen van Fox waren, waaronder Deadpool en de andere X-Men, zijn fans bezorgd dat het sprookjesmerk hun slechtgemanierde superheld teveel zal veranderen. Marvel baas Kevin Feige wil de fans nu verzekeren dat ze zich nergens zorgen om hoeven te maken. In een interview met Variety liet hij weten: “When we were purchased, Bob (Iger, Disney CEO) said to us, ‘if it’s not broke, don’t fix it. There’s no question that Deadpool is working, so why would we change it?” Eerder werd ook al bekend dat Ryan Reynolds niet vervangen zou worden als Deadpool acteur, in tegenstelling tot de meeste andere X-Men acteurs, die na Dark Phoenix hun laatste optreden in de rol zullen hebben gezien. Het lijkt erop dat Deadpool blijf, precies zoals hij is.

Manifested

NBC heeft de dramaserie Manifest vernieuwd voor een tweede seizoen. Dit werd bekend gemaakt door Deadline. De serie is gecreëerd door Jeff Rake en vertelt het verhaal van een vlucht vol passagiers die na een problematische vlucht veilig landt in New York, om er vervolgens achter te komen dat het vliegtuig vijf jaar lang is vermist. De vernieuwing van het seizoen komt laat, aangezien de serie al in februari de laatste aflevering had op NBC. Dat is combinatie met de gemixte reacties op de serie leidde ertoe dat de meeste mensen dachten dat de serie een kortstondig leven zou kennen. Maar Manifest krijgt toch nog een tweede seizoen, ook omdat de serie nog een hoop vragen overlaat, waar mensen antwoorden op willen krijgen.

Foxy mysterie

Kocht Disney alleen Fox om de rechten voor de X-Men? Dit werd door veel fans gedacht, maar dit blijkt niet waar te zijn. Disney CEO Bob Iger laat in een interview met CNBC weten dat Disney Fox juist voornamelijk heeft gekocht om Disney+ te spekken. Disney is aardig aan het opkopen geweest, met het oog op de nieuwe markt die ze wilden veroveren. Iger liet weten: “Because, if we hadn’t, we would have been looking at that business and through a traditional lens: ‘Oh, we’re buying TV channels. We’re buying more movie-making capability, et cetera.’ But by the time the acquisition opportunity came up, and we knew we were going in this space, we evaluated what we were buying through this new lens of: ‘Wow, what could National Geographic mean to us?’

Come into my swamp, part 2

DC Universe heeft de eerste teaser trailer van de aankomende Swamp Thing serie bekend gemaakt. De teaser toont uiteraard nog weinig over het plot, maar biedt wel een eerste blik op Swamp Thing itself. De serie wordt geregisseerd door Aquaman’s James Wan, en kent een hoofdrol voor Andy Bean als Alec Holland. Derek Mears speelt zijn Swamp Thing alterego en Teen Wolf’s Crystal Reed zal de rol van Abby Arcane op zich nemen. Echter werd eerder al wel bekend gemaakt door The Wrap dat de productie van het eerste seizoen is stopgezet en de serie maar tien afleveringen zal krijgen in plaats van dertien. Dit zou zijn om creatieve verschillen. De teaser maakt in elk geval wel gelijk duidelijk dat de serie er wel zal komen. Swamp Thing wordt 31 mei op het DC Universe streamingsplatform verwacht. Wanneer wij het in Nederland zullen krijgen is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *