The Night’s Watch: 18 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Is that Jude Law?

Marvel biedt eindelijk antwoord op de vraag rondom Jude Law’s personage met een nieuw Captain Marvel boek. Het nieuw gepubliceerde boek, Starforce On The Rise van Steve Behling, is bedoeld om de kijker meer informatie te geven over de verhaallijnen en personages van de film. Zo introduceert het de lezers tot de Kree Starforce en biedt het uitleg over de onderlinge relaties van de Starforce leden. Jude Law’s personage als Commander was nog erg mysterieus, aangezien niet duidelijk werd gemaakt wie hij precies zou zijn. Zo ontstonden er geruchten dat het personage eigenlijk de Captain Marvel schurk Mar-Vell zou zijn. Dit blijkt niet het geval, want het boek bevestigd dat Law’s personage gewoon Yon Rugg is, een ervaren militair die zich richt op de Starforce als een elite team, waarvan Vers – onze Carol Danvers – hun nieuwste en sterkste aanwinst is. We hoeven nog minder dan een maand te wachten voordat we hem in actie kunnen zien, want Captain Marvel verschijnt op 6 maart in de bioscoop.

Haastige widow

Er begint nu echt vaart te komen in de Black Widow solofilm. Collider heeft nu laten weten dat Marvel Ned Benson heeft aangenomen om het script te herschrijven. Dit nieuws komt nadat de film inmiddels ook een regisseur heeft gevonden in Cate Shortland (Marvel’s eerste vrouwelijke soloregisseur). Het is niet duidelijk hoe groot het project van herschrijven wordt, maar er is bijna geen script dat niet nog even bijgeschroefd wordt, dus het is een stap in de juiste richting. Sowieso maakt de film zich op om te beginnen met filmen ergens in de eerste helft van het jaar. Er zijn echter nog geen casting beslissingen bekend, dus er zal de komende tijd nog wel meer nieuws rond het project komen.

Red Netflix Diving Resort

Netflix heeft de rechten van de nieuwste Chris Evans film, een actiefilm genaamd Red Sea Diving Resort, in handen gekregen. Dit is bekend gemaakt door Variety. Netflix is van plan de film ergens in 2019 beschikbaar te maken op het platform. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen en toont Evans in de rol van een Israëlische ambtenaar, die in de jaren ’80 een smokkeloperatie runde om Joden uit het land te krijgen via een verlaten resort. Naast Evans kent de film ook rollen voor onder andere Haley Bennett, Michael Kenneth Williams, Michael Huisman, Chris Chalk, Ben Kingsley en Greg Kinnear. De opnames vonden in 2017 plaats, dus het is nu ook weleens tijd dat we de film kunnen bewonderen. Kom op, Netflix.

Kom op, Buck

En er is meer Chris Evans filmnieuws. Bucky Barnes neemt het namelijk over van Captain America. Niet in de Marvel films – voor zover we nu weten in elk geval – maar in de ‘echte wereld’. Sebastian Stan neemt Chris Evans rol over in de aankomende Netflix film The Devil All The Time. die onlangs werd aangekondigd. Dit is bekend gemaakt door Deadline. De film is gebaseerd op het boek van Donald Ray Pollock en kent naar Stan ook onder andere Tom Holland, Robert Pattinson en Bill Skarsgard in de cast. De rol van corrupte sheriff, die eigenlijk van Evans zou zijn, gaat nu dus naar Stan. Het blijft dus een Civil War reünie met Holland, dat is wel weer leuk. De film wordt in 2020 op Netflix verwacht.

Bevroren record

Disney heeft weer een record bevror-.. uh.. veroverd. Het gaat om de trailer van Frozen 2, die vorige week verscheen. De trailer werd in de eerste 24 uur 116,4 miljoen keer bekeken en het is hiermee de meest bekeken animatiefilm trailer aller tijden. Dit nieuws is bekend gemaakt door Deadline. Het record was vorige week nog in handen van Incredibles 2, met 113,6 miljoen kijkers. Avengers: Endgame heeft het record in handen voor live action films, dus je kunt wel stellen dat Disney weet hoe die trailers moet droppen. Het is op zich geen verrassing dat Frozen 2 zoveel nieuwsgierige kijkers trok, aangezien de eerste film één van de populairste Disney films aller tijden is inmiddels en het de kijkers ook allang warm (ha-ha) aan het maken is met de belofte van een tweede film. De film zal in november dit jaar verschijnen.

Happy Valentine’s Day

Marvel’s Agents of Shield heeft met een speciale Valentijnsdag trailer de verschijningsdatum van het zesde seizoen bekend gemaakt. Ondanks dat er oorspronkelijk geruchten gingen dat het nieuwe seizoen pas in juli zou verschijnen, heeft de serie op Twitter met een nieuwe promo bekend gemaakt dat het mei zal worden. Wanneer in mei is nog niet bekend, maar het is in elk geval twee maanden eerder dan verwacht. En het zal dus ook verschijnen na Endgame, dus we zullen zien of dat in het verhaal wordt verwerkt. In elk geval hebben de personages een hoop om mee te dealen in de nieuwe afleveringen, aangezien seizoen 5 eindigde in wat pijnlijke opofferingen. Het moet nu na het vertrek van Coulson leren werken onder een nieuwe directeur, Mack, en een missie op touw zetten om Fitz terug te halen, die inmiddels ergens bevroren in de ruimte zweeft – je moet het zien om het te begrijpen. Bekijk in elk geval de trailer hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *