The Night’s Watch: 18 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Bovennatuurlijke hereniging

Het is al even bekend dat Jeffrey Dean Morgan een terugkeer zal maken naar Supernatural voor de serie’s 300e aflevering, maar we weten nu wat meer details over hoe hij terug zal keren. John Winchester, de vader van Dean en Sam, beet in Supernatural al vroeg in het stof, maar ondanks de serie’s enorme record in het terugbrengen van gestorven personages heeft John nooit echte terugkeer gemaakt. Tot nu dan. Met dank aan Entertainment Weekly weten we nu iets meer over hoe de terugkeer in elkaar zal zitten. Het zal gebeuren aan de hand van een ‘aangepaste realiteit’, die ook een andere versie van Castiel terug zal brengen. Het zal in elk geval een emotionele reünie worden. “Every scene in this episode that John is in has a lot of weight to it, and it’s going to be emotional and it’ll be funny at times. I think that it’s going really to tug on some heartstrings,” legt Morgan uit aan EW. Ook Samantha Smith (Mary Winchester) doet een duit in het zakje. Naast bekennen dat ze moest huilen toen ze het script las, voegt ze toe: “To get to say the things that weren’t said and to have that chance that nobody ever gets once somebody’s gone is so huge, it’s hard to even articulate.” De aflevering zal op 7 februari in Amerika worden uitgezonden.

One film to rule them all

Fox Searchlight Pictures heeft aangekondigd dat Tolkien, de biografische film over het leven van J.R.R. Tolkien, aan het eind van de lente te zien zal zijn. Tolkien is natuurlijk wereldberoemd geworden door zijn boeken The Hobbit en de The Lord of the Rings serie. Veel van zijn vroegere jaren speelden een vitale rol in het vormen van Tolkien tot de sensatie die later wat van de bekendste literaire werken ter wereld voortbracht en dat is dan ook precies waar de film zich op richt. De film werd in 2013 aangekondigd en begon met filmen aan het eind van 2017. Nu heeft Deadline bekend gemaakt dat de film vanaf 10 mei 2019 te zien zal zijn. De hoofdrol van de film is voor Nicolas Hoult (About A Boy, The Favourite) en de rol van Tolkien’s vrouw Edith Bratt zal gespeeld worden door Lily Collins (To The Bone, Love Rosie).

Guardians United

Het werk aan Avengers: Endgame is nog steeds niet over. Zoe Saldana en Karen Gillan zijn weer teruggekeerd naar de set voor nieuwe heropnames voor hun Guardians of the Galaxy rollen van Gamora en Nebula, Thanos’ geadopteerde kinderen. Heropnames begonnen in september vorig jaar en zouden eigenlijk vorige maand zijn afgerond, maar er was blijkbaar toch nog extra werk aan de winkel. Dat Nebula nog een grote rol zal spelen was al langer duidelijk, maar het is fijn om te zien dat Gamora ook nog belangrijk zal zijn in Endgame, aangezien haar personage in de vorige film overleed. De acteurs deelden het nieuws van de afgeronde heropnames zelf op sociale media, Saldana plaatste een foto in haar make-upstoel via Instagram en Gillan schreef op Twitter: “Washing the blue from under my fingernails one more time #endgame” Avengers: Endgame verschijnt op 26 april in de bioscoop.

Vergeet je kalium niet

De internationale trailer van Spider-Man: Far From Home heeft een extra leuk clipje opgeleverd dat niet in de eerste Amerikaanse trailer zat. Het gaat om een paar seconden van Peter Parker op het vliegveld, waarin zijn koffer wordt geopend door de Douane en blijkt dat zijn tante May toch het pak heeft ingepakt dat hij was vergeten. Zijn pak mag hij houden, maar de banaan die hij had ingepakt niet. Kijk hieronder het clipje. Spider-Man Far From Home is het vervolg op Spider-Man: Homecoming en is als het goed is de eerste film na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. De film is vanaf 5 juli in de bioscoop te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *