The Night’s Watch: 19 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Lion King 2.0

De meest recentelijke The Lion King ‘live action’ trailer geeft het sterke idee dat de film gewoon een frame voor frame remake zal zijn van de originele klassieker uit 1994. Regisseur Jon Favreau laat weten dat dit niet het geval is, maar dat hij wel genoeg herkenbare elementen in de film moest houden om de fans tevreden te kunnen stellen. In een interview met IndieWire vertelt hij: “The original holds up incredibly well, so the challenge here was to tell a story in a different way but still deliver on people’s expectations while surprising them somehow.” Wellicht zal een volgende trailer dit iets duidelijker maken, want de trailer die we nu hebben, lijkt wel een enorm bekend verhaal te gaan vertellen.

Marketingdoelendgame

De marketingcampagne voor Avengers: Endgame is de duurste in de geschiedenis van Marvel Studios. In de laatste elf jaar heeft Marvel al 21 films uitgebracht, maar met geen zo’n dure marketing als voor het 22e deel in het verhaal. Het lijkt er ook wel op dat Endgame de hoogste opbrengst in Marvel geschiedenis zal gaan brengen, dus het is niet alsof ze het in een zwart gat gooien. Het geld zal makkelijk weer worden terugverdiend. Deadline laat weten dat Marvel naar schatting 200 miljoen dollar aan marketing besteden voor Endgame, en dit is 50 miljoen meer dan bij Infinity War. We krijgen er gelukkig ook wel genoeg voor terug, bijvoorbeeld in advertentiespotjes. De vraag blijft wel of de film überhaupt de marketing nodig heeft, aangezien fans al sinds vorig jaar staan de trappelen om de nieuwe film te zien, maar aangezien Marvel al meer dan twintig films heeft geoefend nu, weten ze vast wel wat ze doen. Geef ons nog een spotje! Nog een spotje!

Fox gifted, Fox taketh away

Fox heeft de X-Men serie The Gifted na twee seizoenen gecanceld. Dit heeft Deadline laten weten. The Gifted vertelde het verhaal van een getrouwd stel dat er ineens mee moest zien te dealen dat hun kinderen Mutant krachten hadden verkregen. De serie verscheen in 2017 op televisie, maar kende helaas een korte levensduur. De serie was niet direct verbonden met de X-Men, maar vond plaats in een alternatieve tijdslijn, waar de X-Men allemaal waren verdwenen. De reden van de cancelling is niet direct bekend gemaakt, maar het kan ermee te maken hebben dat na de verkoop van 21th Century Fox, Fox de rechten van de personages niet langer in handen hebben nu deze zijn overgegaan naar Disney. Disney lijkt tot nu toe in elk geval niet van plan om The Gifted een tweede leven te gaan bieden, maar wat niet is, kan nog komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *