The Night’s Watch: 19 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Justice for Bambi

Een rechter in Missouri, Verenigde Staten, heeft een stroper een wel heel bijzondere straf opgelegd. Dit meldde ABC. David Berry Jr, die samen met drie andere leden van zijn familie terecht stond voor één van de grootste stroperzaken in de staat’s geschiedenis, zal gedurende zijn 120 dagen in de gevangenis meerdere keren gedwongen Bambi moeten kijken. De eerste keer zou nog voor 23 december moeten gebeuren met daarna in elk geval één keer per maand. Dit zou stropers moeten leren dieren als meer te zien dan objecten. Nou, als Bambi het niet lukt, lukt het niemand.

Agents of Season 6

Agents of Shield heeft de opnames voor hun zesde seizoen afgerond. De Marvel serie, die draaide om de organisatie geïntroduceerd in de films, maakte een vliegende start met het eerste seizoen, maar sindsdien zijn de seizoenen steeds meer in populariteit gaan afnemen. Daarom hadden de meeste fans ook verwacht dat het vijfde seizoen van de ABC serie de laatste zou zijn. Echter volgde er toch nog een zesde en gelijk daarna een zevende seizoen. De avonturen van de agenten zijn dus nog niet over en weer op weg, aangezien Mark Kolpack, die de speciale effecten regelt, op Twitter heeft laten weten dat de opnames dus zijn afgerond. Er komen wel veranderingen aan, want de agenten zullen het, na het afscheid van Coulson vorig seizoen, met een nieuwe directeur moeten gaan doen.

Daring move

Het nieuws rondom de door Netflix gecancelde Marvel series is net een soap. Nadat de series Luke Cage, Iron Fist en Daredevil gecancelled werden, wat vooral een hoop opspraak veroorzaakte rondom de laatste, was er nog de hoop dat de series opgepikt zouden worden door het nieuwe Disney streamingplatform Disney Plus. Al snel werd die hoop verdreven door berichten dat Disney hier totaal niet op zat te wachten en dat Marvel niet eens de personages terug mochten brengen de eerste drie jaar, vanwege rechten in de contracten met Netflix. Nu lijkt er toch weer aan andere wending aan te komen. Kevin Mayer, die aan de leiding staat van het aankomende project, heeft nu namelijk laten weten dat de series wellicht toch een toekomst gaan hebben op Disney Plus. Tegen The Hollywood Reporter vertelde hij dat er nog geen gesprekken over zijn geweest, maar dat het zeker een mogelijkheid is. Toch eindelijk wat goed nieuws.

Dat is even chill!

Het tweede seizoen van de Chilling Adventures of Sabrina is nog niet eens op Netflix, maar er zijn al nieuwe seizoenen onderweg. Netflix heeft op Twitter laten weten van de serie vernieuwd is voor een derde en vierde seizoen. De nieuwe serie, gebaseerd op de stripboeken die ook Sabrina: The Teenage Witch voorbrachten, ontving veel goede reacties, onder zowel recensenten als fans en de vernieuwing is dan ook niet heel onverwacht, al is het wel ongewoon dat een serie gelijk met twee seizoenen wordt verlengd. We zijn benieuwd!

Catie, come back

Het wordt zoeken naar Cate Blanchett in de trailer van de nieuwe Annapurna Pictures film ‘Where’d You Go, Bernadette?’. De film, gebaseerd op het boek van Maria Semple, vertelt het verhaal van Bernadette Fox, die alles lijkt te hebben. Een goede baan, een liefdevolle man en een briljante dochter. Er mist maar één ding… haarzelf. Naast Cate Blanchett bestaat de cast onder andere uit Emma Nelson, Billy Crudup, Kirsten Wiig en Judy Greer. De film wordt op 22 maart in de bioscoop verwacht. Kijk hieronder de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *